ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
"Мастършеф" се завръща?
©
Макар че новият тв сезон тепърва започва, в Би Ти Ви вече работят върху програмата си за догодина. В нея е заложено да върнат на екран кулинарното шоу "Мастършеф", научи "Уикенд". Сигурно място там вече имат шеф готвачът Илиан Кустев и ресторантьорът Явор Сарафов. Най-младият член на журито от излъчения през 2023-а сезон 8 – Александър Таралежков, обаче все още е под въпрос.

Проблемът с Таралежков е неговият постоянен адрес в Обединеното кралство. Топ готвачът, който очарова зрителите миналата есен, може да не успее да организира програмата си така, че да е в София за снимките на предстоящия сезон 9. Той ръководи собствен ресторант в артистичното градче Маргейт на брега на Северно море, който заема огромна част от времето му. За снимките на предишния сезон на шоуто младият готвач се разкъсваше между България и Англия, защото нямало на кого да повери ръководството на заведението си, създадено съвсем наскоро. Било му изключително трудно да контролира своя бизнес, а от предаването на практика не получил никакви дивиденти освен хонорара, който не бил кой знае какъв.

За другите двама в журито рекламата по Би Ти Ви е била изключително полезна, но Таралежков работи в Англия, а там българска телевизия гледат единствено емигрантите от България, които рядко посещават ресторанта му. За сметка на това у нас се пусна слух, че е вдигнал гей сватба, което изправило на нокти всички негови далечни лели и братовчеди. Готвачът осъзнал, че популярността му е донесла само неприятности, затова не бил сигурен, че иска да продължи с изявите по нашата телевизия.

Илиан Кустев обаче бил много доволен от участието си в състезанието за хоби готвачи. След предаването той се сдоби с покани за изява във всякакви светски събития, получи роля, макар и малка, в комедийния сериал на Би Ти Ви "Съни бийч", а в театъра негови гозби влязоха в представлението "Познай кой ще дойде на вечеря" с Мариан Бачев и Диана Любенова. Клюките за афера с бившата миска Лора, която се представи доста добре в шоуто, не му създадоха проблеми с официалната половинка, а само напомпаха славата му на харесван от жените мъж, което пък се оказа идеална реклама за кулинарната книга, която реши да издаде. В нея плейбоят с готварска престилка събра точно 69 авторски рецепти и цифрата със сигурност не е случайна.

Явор Сарафов също бил доволен от изявата си в "Мастършеф", а и Би Ти Ви – от него. От телевизията често го канят в различни предавания и е въпрос на време той отново да застане срещу хоби готвачите от "Мастършеф".

В Би Ти Ви вече обмислят варианти за евентуален заместник на Таралежков, за да започнат работа за предстоящия нов сезон на предаването. Ако го намерят достатъчно бързо или успеят да убедят самия Таралежков да участва отново, завръщането на предаването може да е още през пролетта, ако не, най-вероятно ще го отложат за есента. 2024-а е втората година, в която телевизията пропуска да снима кулинарното шоу от влизането му в България през 2015 г. досега. Първият път, в който имаше такова прекъсване, беше през 2022-а. Тогава екипът беше в търсене на жури, след като тогавашният му член Андре Токев влезе в затвора за шофиране след употреба на алкохол, колегата му Петър Михалчев напусна, а третата звезда Силвена Роу реши да прави собствено предаване, което обаче не пожъна успех и остана в ефир само един сезон.

Миналогодишното издание на "Мастършеф" също не беше фурор. Рейтингът не беше лош, но далеч под очакванията на телевизията. Участниците пък разочароваха с липса на познания в елементарни области от кулинарното изкуство. Много от хоби готвачите, които се класираха за състезанието, не успяваха да изпълнят дори елементарни рецепти като например домашен кекс. Това стана повод за силна критика от страна на феновете на шоуто. Дано занапред в него да попадат повече добри готвачи за сметка на самозванци, за които продуцентите предполагат, че може да са интересни с други свои качества.


Още по темата: общо новини по темата: 2086
29.09.2024 Михаел Шумахер е присъствал на сватбата на единствената си дъщеря?
29.09.2024 Милионерът Георги е вторият финалист в "Биг Брадър"
29.09.2024 Не е лесно да си безработен: Цитиридис съвсем се занемари
29.09.2024 С един ход Криско затвори устите на хейтърите
29.09.2024 Позабравена певица от близкото минало изненада с решение
29.09.2024 Историческа промяна в "Стани богат"
предишна страница [ 1/348 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Катастрофи в България
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: