Мерилин Монро не се е самоубила

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:24 / 10.08.2005
2794
Прокурорът, разследвал смъртта на Мерилин Монро заяви, че магнетофонните записи, направени от психиатъра й, които е прослушал, доказват, че актрисата не е имала никакво намерение да се самоубива.

Звездата бе намерена мъртва в дома си в Лос Анджелис на 5 август, 1962. Аутопсията показа, че смъртта е настъпила в следствие на отравяне с барбитурати и най-вероятно става дума за самоубийство.

Но сега – на 43-тата година от смъртта на звездата, окръжният прокурор Джон Майнър съобщи – след като е чул записите, направени само дни преди предполагаемото самоубийство, че вече е напълно убеден, че Мерилин не посегнала сама на живота си.

Майнър заяви, че не имал възможност да разкрие детайли от записите при възобновяването на делото през 1982, защото психиатърът на Мерилин, д-р Ралф Грийнсън, го е накарал да обещае, че няма да съобщава за тях – а сега, след смъртта на д-р Грийнсън, вече може официално да подкрепи с доказателства тезата си, че Мерилин най-вероятно не се е самоубила.

Част от думите на Монро били: "Драги докторе, Вие ми дадохте всичко. Благодарение на вас се чувствам толкова добре, колкото никога досега. Сега се чувствам пълноценно като жена. Мисля, че най-сетне постигнах контрол – контрол над себе си и над живота си." Информацията е на kino.dir.bg.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Почина победител от "Евровизия"
Нана Гладуиш: На мъжа ми му направиха тежка сърдечна операция - о...
Комета приближава Земята
Мария Силвестър с мъка съобщи: Валето си замина
Турбофилмирана лесбийка: Скандал в "Островът на 100-те гривни"
Дяволският мост в Родопите – символ на конфликт между доброто и з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).