Миглена Ангелова: Няма да се омъжвам никога повече!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:36 / 07.07.2024
9062
Миглена Ангелова отдавна не води предаване в национален ефир, но продължава да е в устите на хората. Печатните и интернет издания също я одумват най-редовно – пикантни публикации по неин адрес имаше и заради неотдавнашното й участие в клип на фолк дивата Галена.

"Уикенд" се свърза през седмицата с Мадам "Искрено и лично" и я разпита за всичко най-актуално около нея. Пред репортерския ни диктофон тя разкри, че разработва платформа за погребални желания, а разказа и за промяна в личния й живот – раздяла с дългогодишен житейски партньор.

- Миглена, участвахте в клип на фолк звездата Галена – екранизация по новата й песен "Жалко", което доста озадачи хората. Имахте ли колебания дали да се включите?

- Обадиха ми се по телефона от екипа на Галена. Казах им, че уважавам нея и труда й. Харесвам това, което правят тя и някои от колегите й. Смятам, че един жанр не е в състояние да обърне интелектуалното възпитание на българина. Тъй като ставаше дума за "Искрено и лично", твърдо обясних, че никога не бих позволила някой да се гъбарка с предаването ми. Клипът трябваше да бъде заснет все едно интервюирам Галена за "Искрено и лично". Аз съм лицето на предаването и ако в песента се пееше за "ега си тъпото предаване" или пък за някоя телевизия, никога не бих склонила да участвам. След като разбрах каква точно е идеята им, дадох съгласието си. Дори ако бяха поискали логото на предаването или пък да говорим с Галена в студио, щях да приема.

- Имахте ли някакви специални изисквания при заснемането на клипа?

- Не. Помолих само да не започвам снимки прекалено рано, да отида в 9 ч., а не в 8, както те поискаха първоначално. Пристигайки на терен, разбрах, че Галена е от 7 ч. там, за да бъде гримирана. Адмирации към професионализма й.

- Очаквахте ли да има негативни коментари относно участието ви в клипа?

- Коментарите изобщо не ме занимават. Не се и замислям над подобни писания и твърдения. Това е все едно да се сърдя, че времето е дъждовно или ветровито. Няма как дори да се ангажирам с подобни мисли. Живея така, както на мен ми е интересно. Правя това, което ми харесва. Говоря това, което мисля, и ходя там, където аз самата искам. Ако нещо не ми допада, го казвам директно. Ако ли пък някой не се съобразява, спазвам дистанция с въпросния човек.

- Слушате ли поп фолк?

- Не. Слушам съвременни френски песни, италианска музика, американска от 20-те, 30-те и 40-те години на миналия век. В колата си имам няколко плейлисти, които въртя. Също така обичам и руска музика. Когато около мен зазвучи чалга, ми е интересно, защото така научавам кои са новите хитове в жанра.

- В песента на Галена "Жалко" се говори за предателство и раздяла. Вие самата предавана ли сте от мъж, изоставяна ли сте?

- Не че това има голямо значение. Когато в една двойка някой от двамата започне да мисли за раздяла, проблемът е и в двамата – 50 на 50. Обикновено съм си тръгвала аз. Това се е случвало след дълги предупреждения и разговори. Като една детска надпревара си е, която и до днес съществува в България. То и няма как да бъде по друг начин. Българското общество по различни обективни причини е на психологическата възраст на 10-15 годишни деца. Постоянно се наблюдава силно инфантилно поведение отвсякъде. Като се започне от парламента и се стигне до кварталния магазин - пълно е с такива хора. Детска градина! В един момент ти идва да хванеш това дете за ушенцето и да го изкараш от помещението, защото пречи на останалите дечица да се забавляват.

- Почивно или работно ще бъде лятото ви?

- Иска ми се да бъде почивно, но за съжаление ще си бъде много работно. Всичко е въпрос на организация и приоритети. Очаквам децата тази седмица да дойдат в България, което налага да си организирам няколко дни почивка. Плануваме да посетим Свети Влас и Историческия парк край Варна.

- Най-актуалните ви професионални ангажименти какви са?

- Занимавам се с журналистика, психология и дигитални медии. Често се налага да пътувам и в чужбина, но през лятото се стремя да работя предимно в България. Ютуб каналът ми "Искрено и лично" се развива добре. Предстоят още доста интересни срещи и разговори. Направихме завой и каним за гости и хора, които са много добри в това, с което се занимават. Вече снимаме и на ново място, студиото е много по-приятно визуално. Факт е и новата платформа, върху която работя от години. Става дума за това да можеш да заявиш в електронен вариант желанието си как да бъдеш погребан. Вълнувам се и от други проекти.

- Преди 10 години беше последното издание на тв предаването ви "Искрено и лично". Ако днес се появи възможност, бихте ли го върнала на екран?

- Към днешна дата е още по-ясно, че няма как в българския ефир да има такова предаване като "Искрено и лично". В момента на малкия екран се пее, скача, танцува и готви. Телевизията ни се отказа от основните си функции – информационна, възпитателна, отказа се от това да създава модели за коректни дискусии. Къде сега има журналисти, които изравят свои новини? Преди имаха източници, които проверяваха по три пъти и т.н. Това няма как да стане вече. Жал ми е за колегите ми журналисти в телевизията. Помня как се работеше преди и виждам как са принудени да го правят сега. Едно е да работиш с усещането, че си полезен за държавата и обществото, от което си част. Друго е да знаеш колко много неща не можеш да направиш, защото не е окей и защото просто ще ти прекратят договора.

- В ютуб предаването си интервюирахте Костадин Костадинов и изразихте симпатията си към "Възраждане". Бихте ли се присъединила към тази партия за следващите избори?

- Имам огромна симпатия към партия "Възраждане", но за нищо на света не искам да погрознявам, както погрознява всяка жена, влязла в политиката. В ютуб канала ми няма как да проведа разговор с човек, когото не харесвам. В тв предаването не беше така. Там работех в интерес на обществото като цяло.

- Кузман Примджанов ли е мъжът на живота ви? Мислите ли за сватба?

- Бяхме заедно с Кузман 7 години. Миналия септември се разделихме мирно и тихо - по мое желание, разбира се. Никой от нас не е бил барабана за раздялата ни. Със сигурност няма да се омъжвам никога повече. Впрочем преди няколко дни сънувах, че пак съм под венчило. Събудих се с мрачното усещане, че съм нарушила обещание, което съм дала на себе си и децата си.

- Появи ли се нов мъж в живота ви?

- Не, няма мъж до мен. Имам си прекрасна компания – аз самата. Имам и много работа, която ме радва, както и енергия, която вкарвам в нея. Приятно ми е, че мога сама да програмирам целия си ден, че няма с кого да се съобразявам, че не проверявам какво е настроението на другия и не живея чужд живот.

- Имате 4 деца и 5 внуци. Помагате ли за новата генерация в рода ни?

- Да, помагам. Не съм обаче бабата, която ще си сложи забрадката, ще хване хурката и двете куки и ще плете, докато гледа внуците, или пък ще разказва приказки и ще прави погача. Аз дори с четирите си деца имам общо само два месеца майчинство. Такъв е моят начин на живот. Радвам се, че съм родена във време, в което жените имат права и могат да правят това, което искат, а не това, което обществото или изживяващ се като Господ велик съпруг е повелил.

- Някога разчитала ли сте за пари на мъжа до вас?

- Винаги съм разчитала само на себе си, никога не съм се подвеждала да не мога да си осигуря това, което искам. Дори не мога да си представя как седя и чакам мъж да ми даде джобни или пък пари, с които да купя подарък на децата и внуците. Съчувствам на жени, които са се поставили във финансова зависимост. Това е изключително тъжно...

- Отскоро имате нов джип...

- Имам го от 20 юни, когато излезе и клипът с Галена. Красавица е колата, кръстих я Леси. Купих я на лизинг. Ще я изплащам 5 години. Ще давам под 1000 лева месечно – общо 60 вноски. Оскъпяването не е голямо. Дамски автомобил е, среден клас. Хибрид. Гори 4-5 литра на 100 километра. Наистина е много удобен.

- Колко автомобила сте сменила досега?

- Шофьор съм от 1995 г. Първо карах "Рено 11 турбо" - кола, която кръстих Евичка. След това "Ситроен е-С4" – Читри и "Киа Соренто" – Киндже. След като победих във "ВИП Брадър", си купих "Порше Кайен" – Порши. Използвахме го аз и синът ми. Той понякога ме караше, където исках. Влюби се обаче в една дама и вече живее в Пловдив. Хвана ме срам да го моля да идва до София, за да ме закара някъде, и реших да си взема джипчето Леси.

- Какви грижи полагате за външния си вид?

- Не мога да спазвам диета, рестрикциите хич не ми се отразяват добре. Гледам да бъде добро настроението ми, което е свързано с удоволствието от себе си. Кортизолът е много важен - от него идва силното погрозняване. Това е и причината никога да не вляза в политиката, където са високи нивата на този хормон. Правя си препиране на лицето от началото на 2024 г. Използвам специални ленти, които поставям на определени места за 3-4 часа. Целта е да променя паметта на мускулите. Използвам лентите и за да дишам по-добре. Също така от време на време правя и йога. С голямо удоволствие бих смъкнала 10 килограма от тялото си и ако има кой да ми ги вземе, веднага ще му ги дам. Най-добре се чувствам, когато съм 55 килограма. Последния път, когато се престраших да се кача на кантара, циферблатът показваше 62. Не е идеалното ми тегло, но няма сега да се измъчвам с диети.

- Замисляла ли сте се да си поставите ботокс или филъри?

- Категорично не, не и не! Много ме е страх от такива неща. Аз съм от поколение, възпитано в други ценности. Не може току така да пъхаш чуждо тяло в организма си. Имала съм добри преподаватели по анатомия и биология. Това, на което те са ме научили в часовете, много пъти досега ме е спасявало.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2213):
05.10.2024 Омъжва се цели осем пъти за седем различни мъже, като има и седем развода
05.10.2024 Турски милионер развежда засукана водеща
05.10.2024 Джъстин Бийбър с шокираща изповед за наркотиците
05.10.2024 Димо: Роди ми се трета дъщеря по време на "Игри на волята"!
05.10.2024 Днешното участие на Анелия по Нова телевизия се оказа тотал щета
05.10.2024 Дъщерята на Глория има нов, крие го
Още новини от Любопитни новини:
Димо: Роди ми се трета дъщеря по време на "Игри на волята"!
Моника Белучи си взе куче от развъдник в Пловдив
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Биляна Гавазова най-после се омъжи


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).