Миглена Ангелова каза какво погребение иска

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:31 / 18.07.2024
5236
"Казала съм на моите деца - кремация и праха в морето!" Така описа желания от нея начин за преселване в отвъдното Миглена Ангелова. Наскоро бившата тв водеща стартира интернет платформа, на която всеки човек у нас може да опише как си представя собственото си погребение.

"Няма да правим екзотика от тези истории, а само ще пускаме на хората във формат pdf описаната от тях траурна церемония", поясни мадам "Искрено и лично".

Ангелова довери, че иска да улесни децата си, "75 процента от които живеят в чужбина", за да не ги "рендосват и да им обещават космоса, използвайки мъката им". "Не искам траур, тъга, сълзи, оплаквания... Аз, слава Богу, не съм губила досега близки хора, но изпратих много приятели - уточни Ангелова. - Лично бих посочила и кой да говори на моето погребение. Не бих оставила това в ничии ръце. Защото, ходила съм на много погребения и знам, че в един момент човек започва вместо за покойника да говори за себе си", посочва екстелевизионерката.

"Колкото по-нормално човек приема физическия си край, толкова по-добре живее. Убедила съм се, че хора, които са повярвали в безсмъртието си, правят много гадости. И, честно казано, искам да видя как тези хора се тресат от страх пред смъртта", споделя и други свои наблюдения над живота и смъртта Миглена Ангелова.

Известната с пристрастието си към червения цвят журналистка не скри пред вестника, че е човек, "влюбен в живота". И може би затова си представя изпращането в последния й път като "радостно събитие". "С балони, хелий, шарено, никакви цветя, никакви тъжни, черни, траурни речи и не искам моите близки да са в това тежко, мрачно състояние", категорична е Ангелова.

Бившата тв водеща издаде, че сред нейните познати преобладават... погребалните агенти. "Аз вече две години ходя на коледната сбирка, организирана от техния съюз. И да ви кажа, няма по-весели хора от тях! Защото те знаят, че животът има край. Но на мен ми е мъчно, че повечето от тези хора продължават да страдат, тъй като продължават да ги обиждат незаслужено. Да, между тях има и големи прасета, но има и хора, които плащат честно и почтено данък "смърт" на държавата", брани представителите на траурния бизнес мадам "Искрено и лично", пише "България Днес" .

Виж коментарите (0)

Още по темата (1792):
14.09.2024 Папи Ханс знае най-добре как да почива
14.09.2024 Бременната Атанасия Бачорски с първа снимка
14.09.2024 Фатална дата: Предсказаха края на света
14.09.2024 bTV обяви всички предавания и водещи за новия сезон, който започва
довечера
14.09.2024 Венелин Венков и Невена Цонева: Живот след Слави Трифонов
14.09.2024 Днес започва шестият сезон на "Игри на волята", има изненади
Още новини от Любопитни новини:
bTV обяви всички предавания и водещи за новия сезон, който започв...
Фатална дата: Предсказаха края на света
Днес започва шестият сезон на "Игри на волята", има изненади
Григор Димитров: Предстоят ми невероятни моменти
Осъдиха Джъстин Тимбърлейк
Диетата "Окинава" е много полезна за тялото и здравето ни


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).