Миглена Ангелова във възторг след участието си в чалга клип, жегна интелектуалците

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:13 / 21.06.2024
7127
Миглена Ангелова, позната на всички като телевизионна водеща на предаването “Искрено и лично", продуцент, а вече и дипломиран психолог, взе участие в един от най-новите видеоклипове на чалга певицата Галена.

Ето какво коментира тя в поста си в социалните мрежи, след като вчера певицата пусна серия от клипове, по случай 20 годишнината си на сцената: 

"За всички "интелектуалци", чийто "интелект" стига до необмисленото мултиплициране на мантрата, че поп фолкът е виновен за липсата на високоинтелектуални произведения в съвременна България - този пост е специално за вас!

Факт е, че толкова професионализъм на едно място, колкото при заснемането на частта с моето много скромно участие в клипа на Галена, отдавна не бях срещала. От грима и организацията до работата и професионалната дисциплина на самата Галена, на режисьора, на оператори и осветители - всичко беше перфектно.

Нямаше глезотии и избиване на всевъзможни комплекси, нямаше звездеене. По време на снимките потъвах в очите на Галена и имаше такова прекрасно усещане за човешко разбиране и единение, че мога да бъда само безкрайно благодарна за тези мигове. Благодарна съм и на себе си, че не принадлежа и никога няма да пожелая да принадлежа към отбора на псевдоинтелектуалците. Просто имам щастието да познавам истински интелектуалци и сурогатите не ме трогват отдавна.

Галена е красива, талантлива, умна, начетена, не се страхува да експериментира, има страхотно тяло - признайте го, не боли!"

Постът на Миглена Ангелова е придружен от съвместни кадри, на които двете дами позират с широки усмивки, а фотосите са направени на снимачната площадка.



Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (447):
01.07.2024 Андреа Банда Банда най-сетне продума за Благо Джизъса
01.07.2024 Уникален! Ергенът Евгени с емоционален призив към шофьорите
01.07.2024 Стилиян Петров с трогателен поздрав към съпругата си
01.07.2024 Облечена в злато, Илиана Раева се наслаждава на страхотна почивка
01.07.2024 Ето с кого отпразнува рождения си ден ергенката Надя в Пловдив
01.07.2024 "Диана Експрес", Братя Аргирови, Мими Иванова и Нелина очакват пловдивчани
Още новини от Любопитни новини:
Уникален! Ергенът Евгени с емоционален призив към шофьорите
Любимката на народа идва в Пловдив
17-годишна ученичка от Пловдив с перфектни мерки и излъчване е на...
На морето: По цял ден се облизваха и вечер скачаха в леглото на н...
Предупредиха ни за магнитни бури
Любо Киров - милионер, само данъците му са 1,5 млн. лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).