Мишо Шамара прави ТВ канал за хип-хоп музика

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
10:02 / 07.05.2006
3307
Лидерът на една цяла (БГ) рап-империя Мишо Шамара се захвана с нов, грандиозен проект - 12 часова музикална атака от хип-хоп, соул, реге, R’n’B и латино от телевизионния ефир. Музикалният блок ще стартира по “Kанал 8” всеки ден от 19.00 под логото на “URBAN TV”.

Зрителите ще имат възможност да гледат както най-горещите нови хитове, така и всички най-известни и любими R’n’B изпълнения. Първоначално каналът ще предлага 12 часов музикален блок и рубрики без водещи. От месец септември тази година ще започне излъчването и на телевизионни предавания с различен формат. Подготвя се и музикално риалити шоу. Така наяве ще излязат мистерии от кухнята на БГ хип-хопа - създаването и записването на албуми, снимките на видео клиповете, както и много други интересни материали, към момента пазени в тайна. Засега водещите, които са избрани, са Колумбиеца и Шошо от Снайпер рекърдс.

През “URBAN TV” феновете ще могат и да купуват музикални продукти - както на БГ, така и на световни звезди. Те ще могат да си поръчват новите албуми на най-известните рапъри и редки, колекционерски боксетове, луксозни издания на CD и DVD и албуми, произведени в ограничен тираж.

Телевизията ще подкрепя сериозно и цялата българска рап гилдия. Зад телевизията застават всички рапъри в България. От “URBAN TV” заявяват, че ефирът е отворен за всички артисти в бранша, които искат изява.

Основният мотив за тази нова инициатива на Шамара е това, че в българския ефир до момента няма телевизия, която наистина да отговаря на очакванията на многобройните фенове на хип-хопа у нас. Той смята, че българските музикални канали проявяват пълна незаинтересованост спрямо българските изяви в този стил. „Омръзна ми по всички телевизии да гледам едни и същи лигави поп парчета”, обяснява Шамара „а в същото време всички БГ рапъри да се оплакват, че никой не им пуска клиповете. Който наистина се интересува от тази музика, вече ще знае коя е неговата телевизия!”.

Селекцията на видеоклипове ще се прави основно от Шамара, който е всеизвестен с познанията си в този музикален жанр. В момента Мишо е готов и с новия си албум, който ще се появи в началото на месец юни. След това рапърът отново възнамерява да замине за САЩ, където да заснеме няколко видеоклипа към сингли от албума си.

Виж коментарите (19)
Още новини от Любопитни новини:
Турбофилмирана лесбийка: Скандал в "Островът на 100-те гривни"
Дяволският мост в Родопите – символ на конфликт между доброто и з...
Доскорошен кмет използва новия жокер в днешния "Стани богат", тръ...
Обърнете си внимание: Не се фокусираме, просто "скролваме", а тов...
Водещи на bTV се изпокараха в ефир
10 години се носят на вихъра на любовта


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).