Миска става готвачка в тв предаване

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
23:16 / 08.09.2023
4871
Мис България Вселена 2019 Лора Асенова е сред претендентките за титлата "Мастършеф" на България. Красавицата успя да спечели журито още е първата битка за влизане в предаването. Тя ги покори с веганско брауни и взе първата бяла престилка.

Асенова разкри най-голямата загуба в живота си малко преди да се впусне в готварската битка. Тя губи своя баща след участието си в кулинарно състезание преди няколко години.

 "Не успях да го спечеля, а това се оказа най-черният ден в живота ми. Баща ми катастрофира тежко и почина. Загубих най-близкия си човек. Тогава се заклех, че ще спечеля конкурс и ще представям България пред света. Така през 2019-а станах Мис България Вселена и заминах за световния конкурс. Супер щастлива съм, че влизам в "Мастършеф"! Просто не мога да повярвам! Много се радвам, че и този връх успях да покоря! Поне засега. Чака ме титлата Мастършеф!", разкри Лора. 

Следващите престилки спечелиха Мария с ястие от банатската кухня, собственикът на хотели и ресторанти в Созопол Евтим, перничанинът Христо, Мелят и Валентина. Изненадващо в последния сблъсък за престилка имаше още една щастливка. 

Няколко от участниците разкриха за тежки житейски моменти - загуба на родител, болестно отслабване, дете с алергии към множество продукти.

В шоуто се случи и нещо невиждано досега. Младата ромка Лидия Пламенова няма никакви притеснения относно ромския си произход, дори напротив. Чаровната готвачка гордо блесна в кухнята на "Мастършеф" и доказа своите качества. Сериозната конкуренция от забележителни кулинарни майстори за малко щеше да я събори, но шанс за успех в надпреварата й даде самият шеф Илиан Кустев. Той направи първия обрат в историята на този сезон.

Всъщност като най-критичен в журито, Кустев много се впечатлява, когато красивата обвивка показва и талант в кухнята. С това Лидия спечели критичния Кустев. Той й връчи своя зелен пас, с който ще може да участва в битката за последната бяла престилка този сезон, пише "България Днес".

Виж коментарите (0)

Още по темата (6968):
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Фаталната любов, която пленява сърцето на Мерил Стрийп, но свършва преди да е започнала
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
07.09.2024 За отмъщение? Джей Ло се появи полугола на премиера
Още новини от Любопитни новини:
Колега на DJ Мартен: Той отнесе много хейт, но от рекламата спече...
DJ Мартен не пускал чалга? Камелия не може, но Андреа може
Дичо се завърна не къде да е, а в D2
Стоичков показа, че е перфектен играч и с по-малки топки
Колко опасни са диспенсерите за вода
Дарина Павлова доста се поглези


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).