Мистериозна блондинка си гука с ергена Алек на бляскаво събитие

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:14 / 11.07.2024
5948
Столичният площад пред катедралата “Александър Невски" се преобрази в бляскав подиум, където българските звезди сияеха на ежегодното модно събитие. 

Въпреки че нямаме своята Мет Гала, това събитие е може би единственото, на което родните звезди могат да усетят подобна емоция от червения килим.

Много от звездните гости се зачудиха коя е мистериозната блондинка до "Ергенът“ Алек от третия сезон на популярното романтично риалити. Дамата предизвика голям интерес, особено с леката си прилика с финалистките от предаването - Магдалена и Надежда. Дали това е новата му любов, или просто приятелка, остава загадка, но е ясно, че двамата са доста близки.

Водещата на вечерта, Александра Богданска, се появи на сцената като истинска гръцка богиня, облечена в бляскава бяла рокля с огромна къдрава коса. За музикалния фон се погрижи виртуозният цигулар Васко Василев, който внесе елегантност и изисканост на вечерта с невероятното си изпълнение.

Модното шоу привлече вниманието на много родни знаменитости. Поп фолк дивата Анелия искрено се наслаждаваше на събитието, а Николета Лозанова блесна с черна рокля с метални отблясъци. Фитнес моделът Биляна Йотовска заложи на свежа градска визия, както и влогърката Валери Йорданова.

Людмила Костадинова и Денис Хайрула, познати от първия сезон на "Ергенът“, също бяха сред VIP гостите, както и “Мис Плеймейт" 2017 Нора Недкова, която се появи с провокативен аутфит, подчертаващ всичките ѝ прелести.

Атанасия и Даниел Бачорски, една от най-известните двойки в социалните мрежи, също уважиха модния ивент. Сред известните лица се откроиха и братя Аргирови, които се насладиха особено на мини концерта на Васко Василев и Златка Райкова. Тя не пропусна да направи множество кадри, които да сподели в социалните мрежи, пише Ladyzone.bg.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2494):
18.10.2024 Родна телевизия загуби една от емблематичните си фигури
18.10.2024 Пловдивската Мис България се оплака от тормоз на психопат
18.10.2024 Царят на телевизионната халтура скоро ще има повод за огромна радост
18.10.2024 Купиха ли си Хари и Меган имот, за да получат "златна виза"?
18.10.2024 Водеща на bTV: Минах покрай един канал и си помислих дали да не се хвърля
18.10.2024 Актриса, прочула се с ролята си във филма "Беднякът милионер", празнува
днес
Още новини от Любопитни новини:
Къци Вапцаров осиротя
"Неканените гости", които нападат дома ни през есента и как да ги...
Две жени са били при Лиъм Пейн преди да падне от балкона 
2025 ще мине под знака на Дървената змия, какво да очакваме?
Константин в болница след претърпян сериозен инцидент
Д-р Томова: Необходимо е дневният прием с храната да е 1200 милиг...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).