Млада съдийка и 61-годишен шеф уволнени след изтичане на секс видео

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:16
2189
Турската футболна федерация отне светкавично лицензите на една от най-атрактивните си съдийки Елиф Караарслан и на съдийския наблюдател Орхан Ердемир, след като в социалните мрежи се появи видео на двамата, на което се предполага, че те правят секс. 

Скандалът е огромен и разтърси целия турски футбол, както и обществеността! Видеото се появи преди дни в социалните мрежи. На него се вижда 24-годишната Караарслан, която снима в огледало, докато прави секс с 61-годишния Ердемир.

Самата съдийка твърди, че става дума за фалшифицирано видео, което се появява, след като тя е критикувала съдийската комисия в Турция. Тя е една от най-атрактивните съдийки в Европа, въпреки че ръководи мачове от долните дивизии в Турция. Госпожица Караарслан е родена през 2000 г., като малка започва да тренира футбол, но първо семейството ѝ не одобрява, а след това идва и тежка контузия - скъсани кръстни връзки, след която тя слага край на карирета си. 

Насочва се към съдийството и през 2020 г. получава лиценз да бъде помощник съдия в по-ниските нива на турския футбол.  

Елиф обаче е популярна с друго - със снимките си в "Инстаграм", където има над 362 000 последователи. Орхан Ердемир пък е един от опитните съдии и наблюдатели в Турция. Той започва кариерата си през 1985 г., когато спира да бъде активен футболист. 

Той е ръководил 136 мача за 12 сезона в турската Суперлига, а през последните години работи като съдийски наблюдател.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Важна е датата на раждане, не месецът
Меган без Хари
Рени от "Игри на волята": Обичам Светлин!
Всяка домакиня трябва да знае тази рецепта
Крал Чарлз с информация за лечението си
Правим резервации за Коледа и Нова година


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).