ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Много тежък ден за една зодия ще бъде 22 октомври
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:24 / 21.10.2024Коментари (0)41161
©
Въпреки че 22 октомври отваря пред вас доста примамливи възможности, той не може да се нарече особено успешен. Работата е там, че от време на време на пътя ви застават недоброжелатели, които коварно крият истинските си намерения зад красиви думи и демонстративни благородни пориви.

Веднага щом Овенът се опита да разобличи лукавия човек, ще бъдете упрекнати в безчувственост и цинизъм - и сега трябва да се оправдавате.

Дори и да постигнете целта си, радостта от победата е помрачена от чувство за вина: струва ви се, че сте обидили добър човек, причинили сте болка на някой, който ви желае само доброто.

Телец

Не променяйте вече взетите решения, бъдете последователни и упорити.

Вашето поведение може да предизвика изненада и дори негативни емоции сред другите, но все пак няма да се стигне до конфликт, ако покажете не само постоянство, но и търпение и обясните какво правите и защо. 

Човек, който е бил обиден от вас от дълго време, най-накрая ще признае, че сте прав и ще направи първата стъпка към сближаване.

Телецът има голяма вероятност от дребни ежедневни проблеми; тяхното решение ще включва разходи. Не забравяйте, че спестяванията трябва да са разумни, в противен случай ще трябва да видите от собствен опит, че скъперникът плаща два пъти.

Близнаци

Този ден е изключително благоприятен за Близнаците. Вие не само ще придобиете ценен опит, но и ще постигнете целите си, без обаче да полагате специални усилия за това.

Препоръчително е да информирате близките си за вашите планове и намерения; можете да разчитате на добър съвет и реална помощ. Този ден обещава промени към по-добро в личния ви живот.

Подходящ е както за нови запознанства, така и за установяване на съществуващи връзки. Не се страхувайте да говорите открито за чувствата си: ще бъдете разбрани правилно.

Рак

Раците ще трябва да прекарат много време на пътя; Не очаквайте да седите тихо и да се наслаждавате на безделието. Възможен е конфликт с представители на по-старото поколение, на които интересът ви към нови идеи и текущи проблеми изглежда прекомерен.

Не забравяйте, че в този ден всякакви нарушения на закона са напълно неприемливи, колкото и основателни да ви изглеждат причините за такава стъпка.

Не са изключени контакти със служители на реда. В следобедните часове са вероятни непланирани разходи и финансови загуби.

Лъв

Лъвовете ще имат доста работа, но денят няма да им се стори уморителен. Работата е там, че жизнеността е висока, а запасите от сила и енергия са неизчерпаеми. Възможни са непланирани срещи и приятни изненади.

Лесно завързвате запознанства, но интуитивно избягвате съмнителни контакти. Денят не е подходящ за импровизация; По-добре е да се придържате към предварително направените планове и да продължите да се движите по избрания път.

Вашият любим човек ще се радва да ви подкрепи в трудни моменти и искрено ще сподели радостта ви, когато спечелите важна победа.

Дева

Денят е противоречив, напрегнат, но интересен. Постоянно се оказвате в центъра на събития, чиято същност не разбирате напълно. Няма значение: ще имате време да помислите какво се случва по-късно.

Разрешаването на дългогодишни конфликти ще бъде възможно благодарение на способността ви да се отнасяте с хумор към това, което някога е изглеждало изключително сериозно.

Девите ще имат сериозни разногласия с по-възрастни роднини и няма да е възможно да се намери компромис веднага. Все пак ще намерите общ език с близките си, освен това ще разберете защо са били толкова непреклонни и не са могли да признаят, че сте били прави.

Везни

Не е лесно да се подредят нещата. Проблемите, които поемате, са много по-сложни, отколкото може да изглеждат. Изисква се не само изобретателност, но и знания и житейски опит, за да получите това, което искате, без да си създавате врагове.

Някои трудности ще бъдат преодолени благодарение на вашето съгласие и готовност за компромиси.

Везните имат сериозни разногласия с по-възрастните роднини; особено трудно е да се решат финансови и имуществени въпроси. Все още не правете окончателна присъда: след няколко дни ще бъдат разкрити обстоятелства, които трябва да бъдат взети под внимание.

Скорпион

Не всичко върви както ни се иска, но няма смисъл да се оплакваме. Досадните недоразумения и дребни разногласия са дреболии, които няма да развалят настроението ви, освен ако, разбира се, не го позволите сами.

Възможни са непланирани посещения на дългогодишни роднини. Ще посрещнете гостите по възможно най-добрия начин, дори ако появата им ви изненада.

Скорпионите може да имат известни трудности в общуването с любимия човек, но не се обезсърчавайте: всички проблеми на този ден могат да бъдат разрешими. Вечерта е чудесна за семейни събития и общуване с деца.

Стрелец

Добър ден за пътуване, смяна на обстановката и някои необичайни дейности в свободното време. Дори и да не сте особено нетърпеливи да се срещате с нови хора, социалният ви кръг се разширява.

Ще има много хора, които искат да ви опознаят, просто да поговорите или да започнете някаква сериозна връзка. Бързо ще ви омръзне, ако решите да прекарате този ден у дома.

Така че Стрелецът трябва да планира посещение на театър или концертна зала или среща с приятели в приятно кафене. Изглеждате добре, но ще станете още по-красиви, ако решите на някакъв необичаен експеримент с вашия образ.

Козирог

Бъдете внимателни с новите начала: те са подходящи само ако сте подкрепени от опитни и влиятелни хора. Не е препоръчително да правите големи покупки, тъй като сте склонни да харчите повече, отколкото можете да си позволите.

Не бива обаче да се отказвате напълно от пазаруването: именно в магазините можете да създадете най-обещаващите запознанства. Ще получите много интересни покани.

Козирозите трябва да обърнат специално внимание на тези, свързани с посещението на концерти: вашата чувствителност към музиката е особено висока.

Водолей

Денят минава спокойно, носейки много малки радости. Успявате да осъществите планове относно подредбата и декорацията на дома си, а също така да правите много изгодни покупки.

Постъпват интересни предложения, усещате, че сте интересни и привлекателни за представителите на другия пол. Жизненият потенциал е леко намален; Планирайте деня си така, че да има време за тиха почивка между важните задачи.

Денят е подходящ за семейни развлечения;

Риби

Рибите ще трябва да поемат върху себе си решаването на проблеми, възникнали не по ваша вина. Но това едва ли ще ви разстрои: възможността да се докажете, да покажете своите таланти и находчивост ще ви хареса много.

Благоприятен ден да демонстрирате лидерските си качества и да разрешите някои организационни въпроси. Втората половина на деня е време за общуване и взаимодействие с други хора.

Имайте предвид, че сте склонни да оказвате ненужен натиск върху другите, проявете малко повече чувствителност, ако не искате да ви смятат за тиранин.


Още по темата: общо новини по темата: 740
22.10.2024 Ноември преобръща живота на 4 зодии
21.10.2024 През следващите три месеца съдбата ще тества силата на четирима представители на хороскопа наведнъж
21.10.2024 Труден старт на седмицата за четири зодии
20.10.2024 Дъжд от пари през следващата седмица за пет зодии
20.10.2024 Уникален ден за 4 зодии
18.10.2024 2025 ще мине под знака на Дървената змия, какво да очакваме?
предишна страница [ 1/124 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Процедурата за избор на нов главен прокурор
Реформи в БДЖ
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: