ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Можем да превърнем времето, прекарано на телефона в пари
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:44 / 13.08.2024Коментари (0)4858
©
В днешния забързан дигитален свят вашият смартфон е нещо повече от комуникационно устройство - той е потенциална златна мина. Независимо дали искате да допълните доходите си, да замените традиционна работа или дори да изградите бизнес, има безброй начини как да печелите пари с телефона си всеки ден. Независимо дали сте студент, домакиня или просто искате да спечелите допълнителни пари, ето пет начина как да превърнете екранното си време в пари според Forbes:

1. Инвестиране

Колкото повече знаете за инвестирането, толкова по-малко грешки ще правите. Инвестирането не е нещо, с което трябва да бързате. Целта е да се правят пари, а не да се губят. Ако искате да спечелите пари възможно най-скоро, инвестирането не е за вас. Както казва Уорън Бъфет, най-успешният инвеститор в света, ще трябва да четете много по темата. Може би запишете онлайн курс, за да подобрите допълнително уменията си. След като се почувствате достатъчно уверени, за да започнете да инвестирате, изтеглете приложение за търговия за начинаещи и се захващайте за работа, пишат бизнес новините на bTV.

2. Фотография

Обичате ли да правите снимки? Вие ли сте човекът, при когото отиват всички ваши приятели, когато искат снимки, достойни за Instagram? Ако  отговорът е "да“, време е да превърнете страстта си в печалба. Уебсайтове като Shutterstock и Adobe Stock позволяват на фотографите да качват свои снимки и да ги продават. Уебсайтовете ще вземат комисионна от всяка продажба, а вие ще приберете останалото. Можете да правите до 3200 долара на месец, продавайки снимки онлайн. Ще трябва обаче да работите на пълен работен ден, да бъдете последователни и да предоставяте богат избор от висококачествени снимки, от които купувачите да избират.

3. Онлайн търговия

Тази червена рокля, която виси на закачалка в гардероба ви от години, може вече да не ви харесва. Но някой друг може да я хареса толкова много, че да е готов да плати най-скъпата цена. Препродажбата е голям бизнес и много хора, печелят над шестцифрени суми годишно. Всичко, което трябва да направите, е да решите какво искате да продадете, след това да ги изперете и почистите, да направите няколко добри снимки, да ги качите на избраните от вас уебсайтове, да се отпуснете и да гледате как започвате да получавате съобщения.

4.Доставка на храна

Няма как да изкарате хубави пари, седейки само на дивана. Ако имате превозно средство, можете да изкарате приличен доход на пълен работен ден като доставчик на храна. Всичко това само от едно приложение. За каквато и компания за доставка на храна да решите да работите, изпратете заявление през тяхното приложение. След като сте наети, можете да започнете работа веднага. Всичките ви поръчки ще идват през приложението и вие решавате кои ще бъдат най-изгодни за приемане. След всяка доставка ще получите известие, което ви информира колко пари сте направили. Повечето приложения ще ви позволят да правите ежедневни или седмични тегления.

5. Социални мрежи

Подобно на инвестирането, няма да започнете да правите пари веднага с канал в YouTube или профил в Tik Tok. Ако обаче нямате нищо против да играете дългата игра и сте готови да положите усилия, можете да спечелите много пари. Ако имате телефон и идеи за съдържание, няма да ви струва нито стотинка, за да започнете. Ютубърите правят пари от приходи от реклами и сделки с марки. Въпреки това е малко вероятно да получите сделки с марка, докато не изградите голям брой последователи.

Първоначално ще правите парите си от приходи от реклама. Средният създател на съдържание в YouTube прави 0,018 долара на гледане, което означава, че потенциално бихте могли да печелите 18 долара на 1000 гледания. Но някои създатели на съдържание правят милиони. Mr Beast е най-добре платеният ютюбър с приблизителна стойност от 500 милиона долара.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ВиК авария в "Кючук Париж"
Избор на български еврокомисар
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Как ще оцените началото на мандата на новия кмет Димитров?
Слаб (2)
Среден (3)
Добър (4)
Много добър (5)
Отличен (6)
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: