НАСА показа призрачно явление в Космоса

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:22 / 01.11.2023
3381
Американската космическа агенция НАСА беше завладяна от духа на Хелоуин и разкри, снимки на "призрачна космическа ръка“, умряла преди 1500 години, предава Mirror.

Спиращи дъха телескопични изображения, публикувани от космическата агенция в понеделник, показват нещо, което изглежда като масивна протегната ръка с четири пръста, която се върти около Млечния път.

Учените уточниха, че явлението всъщност останалото от гигантска звезда, която е избухнала преди 15 века, образувайки изключително плътен обект. Той продължава да съществува "чрез струи от частици енергизирана материя и антиматерия", пише "Телеграф".

Призрачните изображения на пулсара с формата на ръка бяха заснети от два от телескопите на НАСА – включително новия Imaging X-ray Polarimetry Explorer (IXPE), който е наблюдавал структурата в продължение на 17 дни.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Не близва алкохол и релаксира в басейн на тузарски хотел - не тря...
Михаела Маринова отива на лов за мъже
Заради адски болки инфлуенсърка напусна "Игри на волята"
Татяна се показа в доста стряскащ вид
Неделя Щонова с нов проект, тръгва от врата на врата
Пазят записи от сеансите на Ванга


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).