На 50 с оскъден бански - тя може да си го позволи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:53 / 10.08.2024
3837
Супермоделът Кейт Мос отпразнува своя 50-ти рожден ден и доказва, че възрастта не е нищо друго освен цифра. Тя изглежда зашеметяващо по време на почивка на Форментера, заедно с с приятели и други знаменитости.

Супермоделът демонстрира невероятната си фигура в оскъдни бикини със змийски принт и цял бански в черно. Тя беше на плажа заедно с 21-годишната си дъщеря Лила Мос, а приликата помежду им е забележителна. 

Дъщерята на Кейт Мос дълго време пазеше в тайна романтичната връзка с мъжа до себе си. Двамата с Йони Хелбиц обаче вече не се притесняват да демонстрират чувствата си. Публикациите им в Instagram също показват как двамата се наслаждават на компанията си.

Лила е дъщеря на Кейт и главния изпълнителен директор на Dazed Media Джеферсън Хак. С 52-годишния бизнесмен супермоделът имаше връзка в началото на 2000 г.

Дъщеря ѝ е с диабет тип 1 и носи инсулинови капсули на ръката и на лявото бедро за непрекъснат мониторинг на кръвната захар. 

През годините Кейт е разкривала някои от своите тайни и съвети за поддържане на младежкия си вид.

Една от тях е, че нейните бански костюми са с подплънки за оформяне. Те правят така, че всичко по тялото й да е на мястото си. 

Където и да ходи, Кейт Мос винаги пие много вода. Тя е особено внимателна с хидратацията си, когато пътува със самолети и трябва да се бори с часовата разлика. Безсънието и умората са два от най-съществените фактори, които влияят зле на кожата. 

"Оставам хидратирана по време на полета и се опитвам да ям само леки храни. Внимавам бързо да се адаптирам към новата часова зона. Опитвам се да остана будна до обичайното си време за лягане", споделя тя пред Net A Porter. 

Често Кейт Мос прави LED терапии с ултрачервена светлина. Има и инструменти гуа ша от розов кварц и нефрит, които използва за лифтинг и добра текстура на кожата. Кейт потапя лицето си в ледена вода за освежаване. А когато очите й са подпухнали, слага резени краставица, пише Ladyzone.bg.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1884):
18.09.2024 Обратите в живота на Венета Райкова валят един след друг
18.09.2024 Венци Мицов: Скъпи чалгари, любимата ви музика отдавна ви е изтрила всички мозъчни гънки!
18.09.2024 Малвина е от Пловдив и успя да надвие мъж в "Игри на волята"
18.09.2024 Известен пластичен хирург от Пловдив: Започнах да отказвам, защото ми дойде в повече
18.09.2024 Ергенът Евгени и Атанас Месечков се събраха
18.09.2024 Невена Цонева и Венелин Венков омъжиха дъщеря си
Още новини от Любопитни новини:
Обратите в живота на Венета Райкова валят един след друг
Жените от тези зодии са най-желани
Венци Мицов: Скъпи чалгари, любимата ви музика отдавна ви е изтри...
Малвина е от Пловдив и успя да надвие мъж в "Игри на волята"
Известен пластичен хирург от Пловдив: Започнах да отказвам, защот...
Звезди застават до Флорина в "Колко ми даваш"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).