На хоризонта се задава звездна сватба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:28 / 11.07.2024
6313
Хюма Абедин и милиардерът Алекс Сорос се сгодиха. Източници казват, че синът на Джордж Сорос е задал въпроса преди шест седмици и наскоро двойката е била забелязана да празнува щастливата новина в Италия.

"Най-добрият начин, по който мога да опиша връзката, е без усилие“, казва приятел на Абедин, който я познава повече от 15 години.

"След много бурни години за Хюма, тя е спокойна, щастлива и влюбена“, добави вътрешният човек.

Източници съобщават пред сайта Page Six, че Сорос е предложил брак на Хума с масивен диамантен пръстен, подходящ за принцеси.

Абедин, която е заклета активистка от Демократическата партия и синът на милиардера (мастит донор на Демократическата партия) Джордж Сорос бяха свързани за първи път по-рано тази година, когато дуото публикува своя интимна снимка от парижки ресторант за Свети Валентин.

47-годишната Хума стана известна на широката публика преди две години, когато имаше кратка афера с холивудската звезда Брадли Купър, който се беше запознал с политическата активистка покрай Анна Уинтур от Vogue.

Колкото до бъдещия младоженец – 38-годишният Алекс Сорос той няма предишни бракове зад гърба си, а и любовният му живот досега е бил обвит в мистерия.

Абедин е бивш заместник-началник на кабинета на Хилари Клинтън. Това със сигурност е щастливо развитие в личния живот на брюнетката, която беше омъжена за опозорения бивш конгресмен Антъни Уайнър (който се беше забъркал в сексскандал с малолетни), припомня Dnes.bg. Те бяха женени от 2010 до 2017 г. и имат 12-годишен син.

Един бивш старши помощник на Клинтън казва пред Page Six за двойката: "Това е класическа двойка от света на Клинтън. Алекс е перфектният мъж за Хюма.“

Абедин отдавна е смятана за "втора дъщеря“ на Хилари, а бащата на Алекс, Джордж Сорос – който направи парите си в хедж фондове и има състояние от 6,7 милиарда долара според Forbes, е един от 10-те най-големи дарители за президентската кампания на Хилъри през 2016 г., като допринесе с повече от ,5 милиона за кампанията.

"Развълнуван съм за нея“, каза преди това приятел на Абедин пред Page Six за връзката ѝ със Сорос. "Тя работи толкова много и заслужава щастие. Просто се надявам да е щастлива – тя е преживяла толкова много.“

Счита се, че сгодената двойка се е запознала чрез обща приятелка, която излиза с един от братовчедите на Алекс.

Преди това източник каза пред Page Six за Алекс следното: "Алекс започна да става политически по-активен преди 10 години, когато все още завършваше колеж. Той започна да организира собствени събития, не само за семейство Клинтън, но и за кандидати за Конгреса. Той буквално е израснал с баща си като домакин и е най-големият демократичен дарител в американската политика.“

Виж коментарите (0)

Още по темата (2495):
18.10.2024 На състезание по бодибилдинг в Пловдив наш актьор спечели бронзов медал
18.10.2024 Родна телевизия загуби една от емблематичните си фигури
18.10.2024 Пловдивската Мис България се оплака от тормоз на психопат
18.10.2024 Царят на телевизионната халтура скоро ще има повод за огромна радост
18.10.2024 Купиха ли си Хари и Меган имот, за да получат "златна виза"?
18.10.2024 Водеща на bTV: Минах покрай един канал и си помислих дали да не се хвърля
Още новини от Любопитни новини:
Къци Вапцаров осиротя
"Неканените гости", които нападат дома ни през есента и как да ги...
Две жени са били при Лиъм Пейн преди да падне от балкона 
2025 ще мине под знака на Дървената змия, какво да очакваме?
Константин в болница след претърпян сериозен инцидент
Д-р Томова: Необходимо е дневният прием с храната да е 1200 милиг...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).