На рок-фестивала "Изборът" ІІ група „NOISE” спечели пътуване до Европарламента

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:04 / 13.05.2007
2804
Атанас Папаризов, член на Европейския парламент и кандидат за евродепутат от Платформа европейски социалисти, подари на рок група Noise двудневна екскурзия до Брюксел с посещение в Европейския парламент. Бандата спечели първо място на рок фестивала „Изборът II" който се проведе късно снощи. В Цар-Симеоновата градина под тепетата Noise, Crossfire, Eclipse, Eternal Fear, Тирамису, Pornographic Monster и James Crow се състезаваха за три награди под бурните аплодисменти на над 1000 свои почитатели. Концертът се реализира под патронажа на народния представител от Коалиция за България и градски лидер на БСП Захари Георгиев.

Искам да ви поздравя с това начинание, датиращо от вече 2 години, обърна се към рокгрупите и феновете Захари Георгиев. Пловдив има нужда от подобен фестивал. Ако Каварна е столица на рок динозаврите, то ще се опитаме да превърнем Пловдив в столица на младите рок групи. Още следващото състезание може да стане национално, заяви пловидвският депутат. Захари Георгиев обеща и занапред своята подкрепа за подобни мероприятия. На трето място се класира група „Crossfire". Те получиха ваучер за 350 лв. Втори бяха момчетата от „Eternal Fear", които взеха ваучер на стойност 700 лв. С тези ваучери групите могат да закупят техника от музикален магазин "Yamaha".

За да изберат фаворита си феновете гласуваха със специални бюлетини, на които бяха изписани имената на всички състезатели. След края на рок феста в специална урна феновете пуснаха бюлетините си и дадоха своя глас за най-добрата група.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Ясно е какъв хонорар ще получи Димитър Рачков за един сезон на "П...
Ето защо "солта е по-скъпа от златото"
Тази събота най-после ще наруши мълчанието и ще се изповяда
Николай Василковски ще бъде част от дългоочаквано магическо шоу
Яна Маринова за случая с Джокович и DJ Мартен: Младежи издигат в ...
Недялко Йорданов за Тодор Колев: Не искам и не смея да отида да в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).