Най-хубавите българки се раждали в Карлово

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
17:33 / 16.10.2012
7620
Карловката Гергана Тодорова е получила покана от Търговското представителство на България в Шанхай да участва в снимането на реклама. Момичето ще бъде рекламно лице на китайската фирма "Брайт", произвеждаща млечни продукти с годишен оборот от 3 милиарда долара. 

Гергана и нейната майка ще бъдат в Шанхай от 19 до 26 октомври, когато ще бъде заснета реклама за продукция на фирмата. Председателят на ОбС Карлово Стойо Карагенски представи Гергана Тодорова пред журналисти и заяви своето убеждение, че в Карлово се раждат най-хубавите момичета на България. 

Преди няколко месеца Милиана Танчева - Царица на розите 2012 г. също бе поканена в Шанхай да представи България в различни кампании. 

Гергана Тодорова е ученичка в СОУ "Васил Левски" и е участничка в тазгодишния конкурс "Царица на розите", който се провежда традиционно в Карлово по повод Празника на розата.

Виж коментарите (8)
Още новини от Любопитни новини:
Кейт Мидълтън направи първата си публична поява след края на хими...
Мира Добрева с тежки признания за любовта на живота си и за баща ...
Фолклорна звезда стана майка за първи път, бебето с прекрасно бъл...
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е българската Барби от "К...
Един от най-популярните гласове има рожден ден днес
Трите зодии, които ще останат под пари през октомври


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).