ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Най-известните български DJ-и ще участват във впечатляващо парти в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:48 / 13.03.2009Коментари (0)9279
©
Партито на DJ Mag, което ще се проведе тази вечер в Баня Старинна, ще зарадва почитателите на електронната музика с впечатляващ и невиждан досега български line-up. DJ Steven и Ясен Петров /Metropolis/, DJ Balthazar и JackRock /Renesanz/, Iv! & Groove /Ellectrica/ ще бьдат част от взривяващото парти на списанието със специален гост Mark Knight. Най-големите и известни родни диджеи и промоутърски агенции се обединяват за пръв път в Пловдив, за да вземат участие в партито на единственото списание за електронна музика у нас. Всички дижеи ще пускат по двойки в различни части на вечерта.

Партито ще се вихри в две големи зали, като феновете в по-малката ще могат да следят на екран какво се случва в централната зала. Ще бъдат отворени допълнително няколко по-малки, чил аут зони, както и специална ВИП зона; мястото ще разполага още с осигурен гардероб и няколко бара.

Билети се продават и днес на цена от 20 лева. Има и ограничен брой билети от 30 лв. за ВИП зоната, които могат да се намерят само в клуб Плазма, където ще бъде официалното афтърпарти. Специалното място е с лимитиран капацитет, а достъпът на лица под 18 години ще бъде забранен.

DJ Steven е сред най-любимите и известни родни диджеи, който взриви Централната Баня в София по време на първото TOP 100 DJs парти на списанието. Steven започва професионалната си кариера през 1990 год., силно повлиян от ранните звезди на хип-хопа като Grandmaster Flash, Kool Herc и Afrika Bambaataa. Развитието на хауса и техното през годините, заедно с чистата енергия на звука на немските легенди Krafwerk, провокират Steven да включи много хаус & техно музика в сетовете си. През 1997 г. Steven, заедно с група приятели и диджеи, започват да промотират партита под името Метрополис, който сега е най-големият и влиятелен промоутър на електронна музика в България. Метрополис днес правят над 90 гига и турнета с диджеи като Carl Cox, Sven Vath, John Digweed, Deep Dish, Jeff Mills, Josh Wink и десетки други.

Ясен Петров, който е диджей от почти 10 години, е съосновател на Метрополис заедно със Steven, и е отговорен за the mellower side of the things. Умението на Ясен да миксира дълбока прогресив музика с перкусии и тежки басови линии го издига до първите имена на българската електронна сцена. От няколко години той е резидент в клуб Червило, като превръща петъчната вечер в най-желаната хаус дестинация. Ясен оглавява музикалния департамент на българския клон на Radio France International, води най-старото, над 10 години, в България шоу за електронна музика в RFI, а отскоро и в Националното Радио.

DJ Balthazar е един от най-популярни диджеи днес. Музиката е част от живота му повече от 10 години, а като професионален DJ работи от началото на 1998 г. Balthazar е сред малкото български диджеи, които имат постоянни участия извън страната. Стилът му варира от електро/трайбъл/прогресив хаус до грууви/минимал техно, винаги в крак с последните тенденции на световната сцена. Като собственик на агенцията Renesanz той промотира редица партита, както и ангажира чуждестранни диджеи за избрани мероприятия. Поне четири пъти в годината Renesanz организират големи рейвове за по над 2000 човека, а последното им парти в Пловдив беше повече от грандиозно. От 2003 г. продуцира собствена музика заедно с колегата си JackRock, известен още със стария си псевдоним Acid Corsar. Същата година двамата основават PA под името "Renesanz Construction Project". Минал през почти всички стилове в електронната музика, за да достигне днес до разчупения tech trance и progresive techno, днес JackRock пуска редовно във всички известни клубове в страната, както и извън България. В момента се концентрира най-вече върху продуцирането и издаването на собствена музика, както и върху развитието на своя лейбъл Perverted Pressure.

Iv! & Groove ca двама от основните диджеи на Е-Букинг. Идеята да работят като дуо се ражда през 2005 г. след ефектното им представяне на партито Ellectrica -Back 2 Back в град Пловдив. От 2006 г. в най-добрия клуб за денс музика в Пловдив - Plazma, стартира тяхната поредица от партита наречени "Insonmia", които се радват на огромен успех от страна на местните фенове. Сетовете им са енергични и изкючително разнообразни, преминаващи през модерен рrogressive и tech house и стигащи и до по-твърди techno звуци в късните часове на нощта. Освен все по-популярни диджеи, Iv! & Groove са и талантливи продуценти, оглеждайте се за новите им тракове предстоят от българския лейбъл Ellectrica recordings.



Още по темата: общо новини по темата: 1
18.03.2009 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Започва изграждане на нов мост над река Марица
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Парламентарни избори октомври 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: