Снощи Левон Хампарцумян поглези всички сетива на гостите със страхотни вкусови комбинации. Той е арменец, финансист, банкер и според участниците шеф готвач под прикритие. За финал на "Черешката на тортата" за тази седмица домакинът посрещна гостите с разточително и вкусно меню в просторния си и светъл дом с градина, достойна за завист.
Левон, който е запален по кулинарията от малък и разполага с поразителни познания в кухнята, приготви храна с впечатляващи и висококачествени продукти, домашен хляб и подправки от цял свят. Домакинът поддържа голяма градина с над 400 растения, от която подбира свежи и пресни подправки за вечерята си.
Левон готви с голяма фантазия, експериментира и рискува със странни съчетания на вкусове и затова подготвя за звездната компания декаденс фюжън меню. За предястие Хампарцумян подготвя испанска аншоа, салата с домати и домашно приготвено песто и скариди с азиатски подправки.
За прочистване на небцето служи следващото поднесено от домакина сорбе от лайм и джинджър. За основно са предвидени новозеландски агнешки котлети на грил, придружени от две гарнитури – традиционни задушени картофи с копър и печен чесън върху домат с пармиджиано. Десертът са плодове с шафран, но от най-високо познатото в света качество.