Най-красивата българка за 2002 г. заживя в американски щат по-голям от Европа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
20:48 / 27.09.2024
4117
Най-красивата българка за 2002 г. Теди Бургазлиева заживя в Тексас. Синеоката красавица се премести в най-големия американски щат и остави зад гърба си 15 години в Лос Анджелис. Бургазлиева, която от години не се подвизава в границите на родината ни, съобщи новината първо в социалните медии.

"Може ли да познаете в кой щат се местим да живеем? Ще ви дам жокер - по-голям е от Европа и можете да издоите чужда крава“, а последователите й почти веднага разпознаха, че става дума за Тексас и й пожелаха успех в новия път.

Палми 

Малко преди това Теди сподели с тях вълнуващо видео, в което беше събрала едни от най-хубавите си моменти от живота в ЛА: "Напускам моята първа любов - Калифорния. Преди 15 години аз наистина се влюбих в това място. Музиката, културата и най-цветните залези, които някога съм виждала. Театрите, филмите, вибрациите на Оскарите, кафенетата. Все още се наслаждавам на първата ми работа в търговски център на Алеята на славата. Сърцето ми бие по друг начин след живота ми в Калифорния. Ще ми липсва завинаги трафикът с моя "Меркюри“ от 1986. Срещнах любовта на живота си в ЕЛ ЕЙ и потънах в неговите хипнотично сини очи в малък френски ресторант на Сънсет булевард. Ще ми липсват срещите на Венис Бийч. Колегите ми и клиентите от Бевърли Хилс. Все още пазя спомените от съквартирантите ми, да готвим заедно, почивките ни. Сега е време да избера това, което е по-добро за семейството и децата ми. Напускаме Калифорния с носталгия, но с вълнение за едно още по-добро бъдеще. В свое интервю преди време тя споделя, че е била направо зашеметена, когато за първи път кацнала на летището в Лос Анджелис заради палмите, яркосиньото небе, усмихнатите хора, говорещи различи езици. Това, което й допаднало най-много, е, че в Америка имаш свободата да бъдеш себе си, без значение откъде идваш и в какви рамки си живял досега. 

Мечта 

Теди напуска България преди 15 години, отивайки да търси щастие зад Океана, след като се развежда с Александър Младенов - големия син на футболния треньор Стойчо Младенов. Тя успява да се реализира в САЩ, като само 2 години след пристигането си в Страната на неограничените възможности казва "да“ на бившия автомобилен състезател Симеон Иванов. През 2018 на бял свят се раждат близнаците им Ема и Раян.

В последните години Бургазлиева работи като инвестиционен консултант в Бевърли Хилс. "Когато дойдох за първи път, ми беше много трудно, минах през лишения, много работа, спах в една малка стаичка без мебели, на един матрак на пода, нямах завеси на прозорците, едвам свързвах двата края, работех на 3 места, нямах познати, приятели, хора, на които да разчитам, беше много трудно. Тотално различен човек бях, бях много разглезена, очаквах, че всичко ще ми се поднася наготово, отваряха ми се много врати, бях познато име, просто ми беше много лесно. Изведнъж дойдох тук, никой не ме познава, аз не познавам никого, английският ми беше доста зле. Това беше училище, което ме направи силна", спомня си Бургазлиева. И добавя, че за да замине за Щатите, основната причина била неуспешният й  брак.

"Имах нужда да остана сама, да пътувам. Може би повечето разведени жени ще ме разберат, просто исках да се откъсна от всичко познато, от миналото, общите ни познати, исках да пътувам, да видя света, да работя върху себе си, да видя какво още ми липсва на мен като човек, за да бъда достатъчно осъзната и да знам какво точно искам от една връзка", казва тя и споделя, че Америка винаги е била мечта. 

Стъкло 

В Ел Ей Теди среща бъдещия си съпруг Симеон. И той като нея емигрирал в Щатите, без да познава никого. В началото тя му била нещо като гид и го развеждала в Лос Анджелис, но малко по малко приятелството им преминало във връзка. Предлага й на плажа, а малко след това се женят на скромно тържество в стъклена църква до океана в Лос Анджелис. Бургазлиева определя сватбеното тържество като магическо.

"Много красиво беше, само най-близките от семейството ни бяха там, както и някои от най-добрите ни приятели. Искахме скромна церемония, да няма излишна дандания, лудница, партита, скромно беше, но незабравимо. На първо място със съпруга ми си мечтаем да сме живи и здрави, да имаме здрави и умни дечица, да ги отгледаме в спокойствие и уют, да сме финансово стабилни, да развиваме бизнесите си скорострелно, за да можем да помогнем на колкото може повече хора да живеят живот като нашия и да намерят себе си", коментира тогава Мис България. 

Захар 

На прага на своите 40 години Теди Бургазлиева е в перфектна форма, на която могат да завидят повечето модели. Самата тя преди време споделя, че за нея годините са само цифра. "Ние притежаваме това единствено човешко тяло. По-добре е да си го харесваме и приемаме, но и да полагаме грижи за него“, казва Бургазлиева. Миската не пропуска тренировките и е запалена по активния начин на живот. Макар да е майка на близнаци, които все още имат нужда от много внимание, тя споделя, че децата не бива да са причина за жените да не се грижат за себе си. Красавицата често споделя тренировките си, като показва, че когато няма време, тренира с гирички в хола, използвайки леки тежести и упражнения, достъпни за всеки. Освен това Бургазлиева често споделя с почитателите си начина си на хранене. Моделката залага на закуска, богата на протеини, и по-малко калории през деня. Повечето рецепти на Теди са здравословни и без захар. 

Описва живота си в книга 

Животът на Теди Бургазлиева е достоен за филмов сюжет. Засега е представен в книга, която тя написа сама. "Книгата е много интересна, защото е не само свързана с мен, но и с моя опит, грешките ми дори, с които смятам, че мога да допринеса към всеки човек в България да живее по-стойностен живот, да намери любовта на живота си, да бъде по-здрав, да намери бизнес начинанието, което да го прави щастлив“, споделя тя. Заглавието й е "Невъзможно“.

Виж коментарите (2)

Още по темата (2064):
27.09.2024 Бившата жена на Бойко Борисов се върна в България
27.09.2024 Мая Манолова и Ангел Найденов показаха внуците
27.09.2024 Участник напусна "Игри на волята" с линейка
27.09.2024 Срам: Участници в риалити не знаят едно от най-великите произведения на
Ботев
27.09.2024 Мажена от "Фермата" изроди собственото си внуче
27.09.2024 Неузнаваем: Известен актьор се стопи, отслабна с 30 кг
Още новини от Любопитни новини:
Неузнаваем: Известен актьор се стопи, отслабна с 30 кг
Дени от "Игри на волята" отново избухна със стил
Филип Киркоров отново разби с вида си
Слави Трифонов и Емилия се събраха
Най-влиятелната държава в ЕС за стоките от "Тему" и "Шейн": Това ...
Ралица Паскалева унижи плувкинята Габриела Димитрова пред половин...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).