Най-новата част на Стар трек в среднощна прожекция в кино Фламинго

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:45 / 07.05.2009
1186
За киноманите в Пловдив петъците през месец май се очертава да бъдат безсънни. Причина за това са не само все по-късите нощи, но и филмовите сюрпризи, които ги очакват през първите минути на уикенда в кино Фламинго. Всички блокбъстъри, чиито световни премиери са определени за този месец, ще имат по една ексклузивна прожекция там точно в полунощ.

Заглавието за тази вечер в 00:01 часа след полунощ е новата част от звездната одисея Стар трек, която проследява запознанството на Джеймс Ти Кърк с г-н Спок, както и първата им обща мисия.

През третата седмица идва ред на поредната екранизация по книга на Дан Браун Ангели и Демони (15 май, 00:01 часа), където звездният актьорски състав (Том Ханкс, Юън Макгрегър, Стелан Скарсгард) ще ни разкаже за древно братство, чиято цел е да разруши Ватикана с помощта на антиматерия.

Следва втора вълнуваща Нощ в музея (22 май, 00:01 часа) за Бен Стилър, изпълнена с много емоции и комични ситуации.

Петият филм е Терминатор 4: Спасение (29 май, 00:01 часа), който ще тръгне предпремиерно от 29-и. Крисчън Бейл и Джош Бролин ще ви отведат в апокалиптичната 2018-а, когато човешката раса се изправя срещу армията от терминатори. Вие може да сте сред първите, озовали се там, благодарение на среднощната му прожекция.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съю...
Жалко! Разводът официално е потвърден от едната страна
Доц. д-р Пламен Кръстев: При застудяване дозите на лекарствата за...
Българинът и компотите в мазата – традиция, и то с много плюсове
Големи стратегии тази вечер в "Игри на волята"
Ясен е първият финалист в "Биг Брадър"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).