Нана си харчи милионите в Америка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:46 / 12.06.2024
3340
Нана Гладуиш си живее живота в Америка и няма никакво намерение да се завръща в България, за да води отново "Съдебен спор“. Тя е категорична, че кариерата ѝ на тв водещ на този етап е приключила. В момента се наслаждава на спокойствието на луксозния си дом в Маями бийч, на 8 минути пешеходно разстояние от плажа, и се грижи за сина си, който тренира професионално тенис.

"Мога да твърдя, че нашата къща, която си купихме, ехубава, голяма и модерна. Живеем в Маями бийч, на осем минути пеша от плажа“, обясни Нана Гладуиш. Просторния си и красив доме обзавела с помощта на дизайнери.

"В Маями имаме пет спални и шест бани. Къщата е заобиколена от двор. В предната част е басейнът, а в задния двор имаме прекрасна градина, където е и барбекюто. Иначе казано, става и за купони, и за приятелски вечери. Общо взето, къщата е достатъчно голяма, когато имаме гости, особено с преспиване, да не си пречим“, казва Нана.

Единствените снимки на къщата отвътре са от живото излъчване по Нова тв преди няколко месеца, когато Нана поздрави екипа на "Съдебен спор“ от дома си в Маями. Но това не бил единственият имот, с който семейството разполагало. Нана и съпругът ѝ Джонатан Гладуиш имат и пентхаус в Испания, в модерен район на Марбея, където е пристанището Пуерто Банус. Там ходят през лятото.

Оказа се, че съпругът на Нана Джон Гладуиш също не работи. Мъжът на бившата водеща се превръща в мултимилионер, след като преди няколко години решава да продаде бизнеса си – компания за консултантски услуги, срещу огромна сума, с която могат да живеят още дълги години. Компанията е имала над 1000 служители, но в един момент Гладуиш решил, че му е време да се оттегли в заслужена почивка.

"Ние просто решихме, че каквото сме постигнали дотук в професионален план, за нас е задоволително и можем да си позволим да предприемем тази стъпка да се оттеглим от активна кариера. Цялото семейство обичаме топлото време. Затова през зимата сме в Маями, а през лятото – в Марбея“, хвали се Нана, пише "Ретро".

Виж коментарите (0)

Още по темата (6970):
24.09.2024 Ивайло Захариев: Съпругата ми бе подложена на онлайн тормоз
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Фаталната любов, която пленява сърцето на Мерил Стрийп, но свършва преди да е започнала
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
Още новини от Любопитни новини:
Вижте кой сушен плод каква болест лекува
Неузнаваем: Известен актьор се стопи, отслабна с 30 кг
Дени от "Игри на волята" отново избухна със стил
Филип Киркоров отново разби с вида си
Слави Трифонов и Емилия се събраха
Най-влиятелната държава в ЕС за стоките от "Тему" и "Шейн": Това ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).