Напрежение в Черешката, цяла България се възмути

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:27 / 09.02.2024
19695
Снощи домакин в "Черешката на тортата“ бе атлетичният готвач Емануел Июджи, който посрещна гостите си в своя ресторант. Участникът от звездния отбор в петия сезон на Hell’s Kitchen нажежи страстите, като поднесе чинии със здравословни вариации на обичани от всички ястия. Шампионът по културизъм, за когото балансираната храна е начин на живот, обаче срещна сериозен отпор.

Менюто на Емануел стартира с лека салата, със сезони зеленчуци, а за предястие домакинът приготви пълнозърнести тортелини. Основното му ястие бяха различни видове пица, а десертът - изкушаващ пълнозърнест еклер, с масло гхи, но без захар и с домашно приготвен сладолед със страчатела.

Въпреки това част от гостите на масата му го бойкотираха, като не се хранеха. И ето че огнената Роксата избухна. 

"Това е вечерта на Емо. Но аз не чух нищо за Емо. Държите се супер неадекватно всички на масата. Провалихме вечерята на момчето, за да слушаме някакви тъпотии", разкрещя се певицата. 

"Единственото, което съм искал през тази седмица, е като домакин да покажа какво обичам, да дам нещо от себе си и хората да са позитивни към мен", коментира Емо, след като сервира на гостите си здравословни пици, които гостите му оцениха наистина високо. 

Дори шеф Манчев и завидя, че си хапват такива интересни пици. След вкусните пици Емо сервира пълнозърнести еклери с домашен сладолед и шоколад. 

"Емо, поздравявам те. Ти посрещта гостите си, като им сготви най-любимите си и добри рецепти. За мен ти дотук тази седмица си печелившият", призна Манчев.

Епизодът не остави безразлични и зрителите. В социалната мрежа Фейсбук коментарите буквално заваляха едни след друг - в подкрепа на Емо и срещу Виктория Зайкова, финалистката от сезон 4 на "Хелс китчън".

- "Виктория, ти си абсолютно дъно. Не стига, че се представи повече от зле, ами и се правиш на обидена. Гледала съм всичките сезони на "Хелс Китчън България" и честно казано се чудя как те допуснаха толкова напред...Голяма излагация тази седмица.!"

- "Виктория, наглостта ти отблъсна и малкото ти защитници! Не може да лансираш приятелката си Маринела за сметка на професионализма на Емо- възпитан млад човек. Поздравления и за г- н Манчев, който защити представянето на Емо, като отправи лека ирония към Виктория!"

- "Емо ме впечатли с изключително доброто си възпитание и позитивизма. Отличен кулинар, сам се справи в кухнята, а по време на вечерята беше добронамерен въпреки създаденото напрежение от момичетата".

- "Емо се справи блестящо, което потвърди и шеф Манчев, а Виктория.... Виктория е дъното на всичко, наистина се убедих след тази вечер! Отблъскващо злобно присъствие!"

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (6968):
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Фаталната любов, която пленява сърцето на Мерил Стрийп, но свършва преди да е започнала
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
07.09.2024 За отмъщение? Джей Ло се появи полугола на премиера
Още новини от Любопитни новини:
Без еквивалент! Джокович запя "Луда по тебе", стана да танцува и ...
Земеделец си тръгна със само 500 лева от "Стани богат". Ники Кънч...
Колорит, адреналин и спиращи дъха "Игри на волята"
Не й личи, че е раждала преди само 6 месеца
Една звезда на 72: Той е боксьор, но печели куп награди като акть...
Сашо Кадиев се събра с бившата си жена


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).