Наша актриса се показа с бебе на ръце. Фенове питат станала ли е майка тайно?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:17
2541
Палавата блондинка Снежана Макавеева се показа с бебе на ръце в социалните мрежи и предизвика вълна от догадки. Хората се питат нейно ли е детето, или не е. Тя има връзка с доста по-възрастния от нея режисьор, аниматор и илюстратор Владимир Тодоров, а бебето има същите големи сини очи като нейните.

"Смехозаводчето" – с тази дума Снежана Макавеева е коментирала снимката си в Инстаграм с изключително чаровно бебе с големи сини очи. "Ей, какви очички звездички има, също като твоите", коментира една от познатите на акрисата, нашумяла преди време с участието си в сериала "Под прикритие", когато беше гадже на Мариан Вълев-Куката. Друга последователна на звездата пише: "Мама ли стана, Снежи? Прекрасни сте! Бъдете здрави и благословени!".

На въпроса й актрисата не дава публично достъпен отговор, така че не става ясно дали детето наистина е нейно, или е на близки до сърцето й хора и тя само му се радва и се снима с него. Факт е обаче, че то много прилича на нея. В разгара на лятото звездата показа снимка със същото дете, която коментира с думите "От това денят ти да започне с детски смях няма по-хубаво". Фотосът е от къмпинг "Градина". Явно актрисата не просто се радва на детето от време на време, а си го отглежда. Говори се, че е родила тайно от широката общественост. Факт е, че не сме я виждали в публичното пространство бременна.

Тя вече от доста време открито демонстрира връзката си с далеч по-възрастния Владимир Тодоров. Той е много популярен сред артистите у нас, има и солиден опит във филмовата индустрия в най-големите компании по света, включително "Уорнър Брос“, "Сони Пикчърс“, "Юнивърсал“, "Фокс“, "Дисни“ и др. Започва работа за известния холивудски режисьор Стивън Спилбърг още през далечната 1990 г., в която Снежана се е родила. Към днешна дата Тодоров има зад гърба си световноизвестни проекти като "Хари Потър и магическият камък“, "Стюарт Литъл“, "Полярен експрес“, "Коледна песен“, "Алиса в страната на чудесата“ и др. Наскоро той издаде книга със заглавие "Холивудобългарин" и много от родните звезди се втурнаха да я рекламират през профилите си в социалните мрежи. Самата Макавеева обаче не е сред тях.

Въпреки че не рекламира книгата му, хубавата блондинка не крие, че е лудо влюбена в по-възрастния от нея аниматор. През май тя отбеляза в социалните мрежи рождения му ден с обща снимка в планината. На нея се вижда как държи наредени в кръг локумчета със запалена на тях свещичка. "Дебел човек 1 запалил огън. Дебел човек 2 запалил торта от локум. Дебели хора правят тържество“, написа Макавеева като коментар към снимката. Тя никога не е била дебела, но е възможно да е наддала някое килце, ако е била бременна.

Макар засега да не е ясно дали детето, с което се снима, наистина е нейно, е ясен неговият пол, пише HotArena. Розовите дрешки и дантелките, с които го издокарва, издават, че най-вероятно е момиченце.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2236):
06.10.2024 Бесте Сабри се раздели с гаджето милионер?
06.10.2024 Тони Димитрова с мили думи
06.10.2024 И сестрата на попфолк певицата Мария се разведе
06.10.2024 Лошото момче на мама забогатя
06.10.2024 Християн Гущеров си тръгнал бос от казино
06.10.2024 Една емблема на 70! Готви специален концерт
Още новини от Любопитни новини:
На три зодии няма да им е лесно през октомври
Тихите убийци - маргаринът, палмовото масло и пържените храни 
Една легенда се завръща
Не си топлете яденето в микровълновата, донесено в пластмасова ку...
Предизвикателства и трудности за някои зодии днес, други са благо...
Пловдивски режисьор и сценарист прави филм за големия Милен Цветк...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).