Наследникът на Сами и Мила обиколи четири държави преди да навърши дори годинка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:32 / 11.09.2023
2320
Сами Хосни и Мила Савова са едни от любимите двойки в онлайн пространството у нас. Двамата се развиват изключително успешно и в професионалните си поприща, но най-голямото им постижение определено е малкият им син Тарек, който вече е на 10 месеца, и също е популярен в социалните мрежи благодарение на звездните си родители, които не спират да ни радват с негови снимки и видеа.

Почивка

В края на лятото те с радост споделят, че са си отпочинали и са се насладили на няколко прекрасни ваканции, повечето от които в Гърция и една в Испания. "Много хубаво си починах, дори последните седмици доста бях намалил активността си в социалните мрежи именно по този повод“, казва Сами, който е щастлив и зареден с енергия за есента и новите хоризонти пред себе си. Освен че са си починали, те са успели и да се влюбят, и то в къмпингарския живот в южната ни съседка Гърция, пише "Телеграф". "Никога не бяхме ходили на каравана и честно казано имахме малко предубеждения. Представяхме си някакво супер хипстърско място, с нечистоплътни хора, а попаднахме в едно райско кътче“, споделя Хосни и разкриват, че толкова много им е харесало, че са на път от закупуването на собствена каравана и място в Гърция. "Всичко е готово, изговорено и чакаме да направим сделката на 11-и. Тогава трябва да се видим със сегашните собствениците и да си стиснем ръцете“, разкрива Сами, а Мила допълва: "Оказа се, че ти не само си купуваш каравана, но и мястото, и е много трудно да се случи, защото повечето хора там са от 10-12 години. Намерихме обаче една дупчица и сега се надяваме всичко да е наред и да си имаме каравана до няколко дни“. 

Щастие

Най-много им харесва, че отивайки там, може да си оставиш детето и не се притесняваш, защото всички са като едно голямо семейство и се познават. За да опознаят Мила и Сами съседите си, им помогнал синът им Тарек, който стана на 10 месеца и е изключително дружелюбно и общително момченце. Доста често на къмпинга оставали без дете, защото останалите са си го препредавали. По 6 часа играли белот и не знаели къде е Тарек, защото той си имал нови приятели в къмпинга и всички много му се радвали. За първи път са го сложили на детско поясче, на което си пуска краченцата, и той всеки път заспивал в 11 часа и се събуждал в 12:30. Спял си е във водата, разбира се, с мама и тате до себе си. "Винаги ядеше някаква солета или банан, почерпен от съседите. Днес точно си говорихме, че когато дойде време да ходи на детска градина и училище, вече ще бъде толкова самостоятелен, че няма да има никакви проблеми“, смее се Сами.

Пътувания

Макар да няма и годинка, Тарек вече е бил в 4 държави - Германия, Египет, Гърция, Испания. "Истината е, че ние искахме да го вкараме в нашия график и каквото правим ние, го прави и той. Не се съобразяваме с това какво иска и какво не иска той, а какво искаме ние“, казва Мила. През лятото са помагали и бабите, както и в момента майката на Сами успява да ги отмени в грижите. Вече започва да прави и бели. Осъзнал е, че е много лесно да се качиш върху печката и котлоните и да ги пипа. Обожава да отваря и миялната и му е много интересно там, а родителите му на моменти се съмняват, че някой ден ще го намерят, мушнал се в миялната.

Работа

Фактът, че малкият е толкова спокойно и дружелюбно бебе, им помага да могат спокойно да вършат и професионалните си ангажименти. Мила се занимава с микроблейдинг от почти 3 години, а от половин година вече е мастър. "В микроблейдинга има ранкинги. Мила от 3 години е артист, а от 6 месеца е мастър, което означава, че има право да обучава и сертифицира микроблейдинг артисти. В цял свят има 88 мастъри на тази техника и Мила е една от тях“, хвали жената до себе си Сами, а тя може да се похвали с това, че се развива много бързо и има вече 35-има студенти, на които преподава техниката. Тя ги обучава за това как да създадат свой собствен бизнес, шанс, какъвто на нея й е бил даден преди 3 години. Тогава Мила работила като зъботехник всеки ден, и то за 1200 лв. на месец. "Не можехме да ходим никъде, нямаше почивки, ваканции. Откакто стана микроблейдинг артист, си грабна живота в ръце и успява да помогне на жени, които да не работят часове за без пари, а да излязат от матрицата и да бъдат успешни и щастливи от това, което правят“, казва Хосни. С интерес питаме Мила дали помни първия си микроблейдинг, а тя през смях разказва, че го помни и до днес, защото е плакала много от страх, че ще направи нещо изключително грозно на лицето на някой клиент. Било й е ясно, че за да мине обучението, значи е подготвена и ще се справи, но много силно се е вълнувала. Клиентката й обаче е останала много доволна.

Фитнес

Сами продължава да е във фитнес сферата, но вече са се пренесли в корпоративния свят и помагат на компании да подобряват здравето на служителите си, като интегрират техните системи. "Ако вашата компания е от 500 или 300 човек, примерно, влизаме в рамките на 1 месец и правим предизвикателства, свързани с повишаване на активността, използвайки софтуер и система за обучение и искаме да накараме хората освен да имат повече движение и да се обединят. Крайната ни цел е да повишим продуктивността на компанията, подобрявайки здравето на служителите вътре в нея“, категоричен е Сами. Ние го правим в нашата компания и виждаме как действа и помага и също така виждаме как все повече и повече хора се запалват по това нещо. Това е тренд от около 2 години, но за мен е хубаво да се занимавам с професионалисти, които се занимават само с фитнес. Затова ние стъпваме вътре изцяло подготвени и знаем какво правим, затова и резултатите са супер“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6968):
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Фаталната любов, която пленява сърцето на Мерил Стрийп, но свършва преди да е започнала
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
07.09.2024 За отмъщение? Джей Ло се появи полугола на премиера
Още новини от Любопитни новини:
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съю...
Жалко! Разводът официално е потвърден от едната страна
Доц. д-р Пламен Кръстев: При застудяване дозите на лекарствата за...
Българинът и компотите в мазата – традиция, и то с много плюсове
Големи стратегии тази вечер в "Игри на волята"
Ясен е първият финалист в "Биг Брадър"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).