Неприятности за Мари на Гала

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:17
3974
Дъщерята на Гала Мари Константин лежи за задържане на първото си дете, но положението не е сериозно, защото си е у дома, а не в болница.

"Мари не се чувства най-комфортно, трябва малко да лежи до края на бременността“, разкри Гала в предаването "На фокус с Лора Крумова“. "Тя е истински герой, готова е на всичко в името на това всичко да е наред с бебчето“, добави водещата. От години Мари страда от автоимунно заболяване, което не й позволи да се ваксинира срещу коронавирус. Тя изкара на два пъти китайската зараза.

"Джуджи е другата баба. Двете сме изключително щастливи, само за това си говорим, когато се видим. Даже й казах, дай и нещо друго да обсъждаме, но не се получава. Наистина станахме баби“, каза още Гала. Първото внуче на телевизионерката, което ще е момиче, трябва да се появи на бял свят до броени дни, защото Мари влезе в деветия месец.

Водещата на "На кафе“ се грижи всеотдайно за бъдещата мама и дори в първия си работен ден след лятната ваканция отиде на гости на Мари. Тя не пристигна с празни ръце, а донесе отгледан от нея домат гигант. 

На вилата си край язовир "Искър“ Гала отглежда различни зеленчуци, за които се грижи всеотдайно.

Освен с биодомат, Гала гости бременната си щерка и с качамак. Тя е майсторка на мамалигата, а рецептата научила от майка си. Бащата на бременната Мари също е до нея в този тежък момент. Той пък наготви на бъдещата майка месо със задушени картофи и така показа, че Мари е изоставила хранителния режим, който спазваше, пише HotNews.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2113):
30.09.2024 Доскорошен кмет използва новия жокер в днешния "Стани богат", тръгна си с много пари
30.09.2024 Криско показа двете си деца за първи път
30.09.2024 Майка на пет и баба на три се бори за "Биг Брадър"
30.09.2024 Лора на Гала отпразнува развода
30.09.2024 Водещи на bTV се изпокараха в ефир
30.09.2024 10 години се носят на вихъра на любовта
Още новини от Любопитни новини:
Доскорошен кмет използва новия жокер в днешния "Стани богат", тръ...
Обърнете си внимание: Не се фокусираме, просто "скролваме", а тов...
Водещи на bTV се изпокараха в ефир
10 години се носят на вихъра на любовта
Криско показа двете си деца за първи път
Ирина Флорин с нова песен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).