Ники Илиев с тежко признание: Аз съм виновен за раздялата, ставах нервен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:45 / 05.10.2024
6386
Ники Илиев призна, че той носи основна вина за раздялата със съпругата му Саня Борисова. Най-голяма роля е изиграла неговата затвореност и отказ да обсъжда проблемите.

"Бяхме заедно деветq почти десет годинr – сподели актьорът и режисьор, който гостува в "Животът по действителен случай" по bTV. - В един момент нещата започнаха да стават трудни и напрегнати между нас. Направих огромната грешка да държа всички емоции в мен. Не влизам в разговор, не го обсъждам. Излизам от стаята. Това води до натрупване. Ставам нервен. Не мога да кажа, че взех най-добрите решения тогава или че не съжалявам. Имаше някакво напрежение в началото след раздялата ни, но постепенно изградихме добри приятелски отношения."

Като катализатор за раздялата се явил филмът "Нокаут или всичко, което тя написа". Той вкарва Илиев в депресия и финансови затруднения.

"До голяма степен вината е моя. "Нокаут" беше много натоварващ финансово. Исках да го направя, както аз го виждах – със снимки в Ню Йорк, с американски актьор в главната роля, с ММА и тн.н. Това беше супер, но доста егоистично от една страна. Търсим пари и правим едно нещо, защото мен си ме кефи", изповадя се Илиев.

Два дни след заминаването за последните снимки в Ню Йорк свършват парите от бюджета.

"Като главен режисьор, отговорността беше моя. На моята кредитна карта трябваше да е всичко. Там нещата се понапрегнаха между нас със Саня, защото моите нерви бяха на ръба. Саня пък искаше да си изиграе нейната роля по най-добрия начин. В България ме дадоха на съдия изпълнител. Дължах пари на много хора. Но ме амбицира да напиша "Завръщане" и нещата се оправиха."

Илиев изпада в депресия.

"Чувствах се тотално изгубен. Започнах да мисля кой е виновен за положението, в което съм, за раздялата и видях, че съм аз. Аз имам много по-голяма вина за раздялата. Когато двама души са заедно, трябва да са отбор и да комуникрат. Не го правех. Егото ми пречеше. Когато трябваше да говорим за някой проблем, бягах и си казвах, че аз съм си ОК, а тя не е. Което не беше така. Не потърсих вариант, в който да разрешим проблемите", разкри Ники.

Днес двамата са в добри отношения. Илиев участва в дебюта на Саня като режисьор.

"Ние сме в много добри отношения. Не спирам да я подкрепям по всякакъв начин", казва бившият й съпруг.

В момента Ники Илиев е сам.

"По скоро няма човек до мен. Не мога да кажа, че имам нова жена в живота си. Трябваше ми много дълго време да се приема. Една от причините за разпада на връзките ми беше, че аз не се харесвах. Самосаботирах се. Когато много приемеш себе си обаче, е трудно да допуснеш някой до себе си. Когато си сам, нещата, които се случват, не ги изживяваш съвсем. Да отидеш на почивка с някого, да излезеш. Аз затова не ходя на почивки. От друга страна, изразяваш себе си. Много е важно, за да се съберете и останете заедно, да ви е спокойно. Аз не знам защо винаги съм вкарвал във връзките си напрежение. Сега си дадох сметка. Ще се променя. Това, че в момента съм сам, се надявам да не продължи дълго време занапред."

Следващия филм на Илиев е "Без крила" и е посветен на историята на параолимпиеца Михаил Христов. Премиерата му ще е на 4 декември.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Димо: Роди ми се трета дъщеря по време на "Игри на волята"!
Моника Белучи си взе куче от развъдник в Пловдив
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Биляна Гавазова най-после се омъжи


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).