Ники Кънчев извърши един от най-големите грехове в "Стани богат"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
23:14 / 05.09.2024
13764
Един от най-големите грехове в "Стани богат" е водещият да подскаже на играч, който му е станал симпатичен по един или друг начин. Точно това направи и Ники Кънчев с младата студентка Габриела Георгиева, която продължи играта си от понеделник във вторник.

Секси студентката изуми всички с признанието, че няма идея коя е световноизвестната актриса и певица Оливия Нютън-Джон. А сега зрителите се ядосаха и на факта, че Ники Кънчев си позволи да й подсказва и по този начин тя да продължи напред. 

На Габриела се падна интересен въпрос от историята на ХХ век. Неговото условие беше достатъчно изчерпателно, за да я насочи към правилния отговор, но тя се стъписа от факта, който беше споменат в него и леко блокира, пишат от Блиц.

Кънчев се опита да я подсети, че не разполага с безкрайно време, но репликата му съдържаше сериозно подсказване. "САЩ, 41-а година, врагове", така обобщи въпроса той. После водещият ѝ помогна да се сети, като обърна внимание на историческия момент и в крайна сметка студентката се сети, че правилният отговор е Хавай.

След това може да се каже, че съдбата се намеси, за да възстанови справедливостта. На Габриела ѝ се падна изключително лесен въпрос от популярната култура, свързан с световноизвестният филм "Дюн".

Тя обаче явно не знаеше нищо нито за филма, нито за книгата, а същото се отнасяше и за приятеля ѝ. Той все пак се сети по пътя на логиката за верния отговор, но половинката му отхвърли версията, че героят на Джейсън Момоа умира в първата част на фантастичната сага и така отпадна от играта.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1884):
18.09.2024 Обратите в живота на Венета Райкова валят един след друг
18.09.2024 Венци Мицов: Скъпи чалгари, любимата ви музика отдавна ви е изтрила всички мозъчни гънки!
18.09.2024 Малвина е от Пловдив и успя да надвие мъж в "Игри на волята"
18.09.2024 Известен пластичен хирург от Пловдив: Започнах да отказвам, защото ми дойде в повече
18.09.2024 Ергенът Евгени и Атанас Месечков се събраха
18.09.2024 Невена Цонева и Венелин Венков омъжиха дъщеря си
Още новини от Любопитни новини:
Обратите в живота на Венета Райкова валят един след друг
Жените от тези зодии са най-желани
Венци Мицов: Скъпи чалгари, любимата ви музика отдавна ви е изтри...
Малвина е от Пловдив и успя да надвие мъж в "Игри на волята"
Известен пластичен хирург от Пловдив: Започнах да отказвам, защот...
Звезди застават до Флорина в "Колко ми даваш"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).