Ники Кънчев към красива участничка: Не съм имал такъв играч досега!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:23 / 18.10.2024
1713
Голямо шоу настана в петъчното издание на "Стани богат"!

Красивата литераторка Сузана Саргсян за малко да спечели 30 000 лева, след като позна верния отговор в "Стани богат", но се отказа преди него.

Красавицата,  живяла във Виена, отговори вярно на въпроса за 30 000 лева - изпълнителят на коя роля спасил самолет от катастрофа през 2001 г., след като пилотът припадна, в лицето на Мистър Бийн, но се отказа и за малко се размина с най-голямата сума, печелена този сезон в предаването.

С вярна интуиция и знания, Сузана Саргсян се спря на сумата 20 000 лева, която ще използва за собственото си развитие. Тя има две издадени стихосбирки и грамота за принос към българското общество във Виена.

Преди година, Сузана живее в Австрия, където водила литературен клуб и публикувала в австрийски медии, но с днешна дата живее в столицата.

"Поздравления Сузана, не съм имал такъв играч досега - откъде тръгна, накъде стигна", учуден в успеха на младото момиче остана и водещият Ники Кънчев.

Самата Сузана, минути след излъчване на епизода пусна трогателен пост в социалната мрежа, в който обеснява колко е била притеснена по време на играта, видя Plovdiv24.bg.

Благодаря на всички за топлите думи!

Истината е, че до самото излъчване бях със свито сърце, че ще ми личи притеснението, което изпитвах тогава.

Наистина след първата част, когато всичко сякаш тръгна наопаки - от това, че тръгнах да сядам от грешната страна на стола, през това, че той се оказа висок и ми висяха крачетата, та се наложи да спирам играта и да помоля екипа да го наместят, защото се чувствах като да нямам почва под себе си, до това да се сбъдне най-големият ми страх, а именно - да потърся помощ за литературен въпрос. А ако не беше надделяло притеснението, може би наистина щях да се справя и сама, а и паметта ме излъга, но пък страхотно, че имах такъв стабилен жокер в лицето на Dobrin Vitanov, който ме върна в играта! Благодаря!

След всички тези премеждия някак се събрах и от 3000 до 30000 хиляди наистина се наслаждавах на играта. Както споменах в предишен пост - да участвам в Стани Богат винаги е било мечта за мен и съм щастлива, че успях да я осъществя.

Тръпката е несравнима!


Виж коментарите (0)

Още по темата (2499):
18.10.2024 След ожесточена битка: Фаворит напусна "Игри на волята" с гордо вдигната
глава
18.10.2024 Есил Дюран се отдаде на любимо хоби
18.10.2024 Мира Добрева: Не рекламирам опасни кремове!
18.10.2024 На състезание по бодибилдинг в Пловдив наш актьор спечели бронзов медал
18.10.2024 Родна телевизия загуби една от емблематичните си фигури
18.10.2024 Пловдивската Мис България се оплака от тормоз на психопат
Още новини от Любопитни новини:
След ожесточена битка: Фаворит напусна "Игри на волята" с гордо в...
Есил Дюран се отдаде на любимо хоби
Мира Добрева: Не рекламирам опасни кремове!
На състезание по бодибилдинг в Пловдив наш актьор спечели бронзов...
Родна телевизия загуби една от емблематичните си фигури
Пловдивската Мис България се оплака от тормоз на психопат


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).