Nova се кани да удари bTV

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:42 / 28.07.2024
4270
В "Игри на волята" тази година сериозно са се мобилизирали заради новото шоу на конкуренцията "Островът на 100-те гривни". Риалитито на Nova се кани да удари bTV в земята с мащаб и разточителност, въпреки че го снимат в родината, а не в джунглата на Филипините. Вкарали са 10 души повече от тези на "Островът", разделили са ги в цели 5 племена, вместо 3, както досега, и имат една арена повече от преди, на която "гладиаторите" ще мерят сили.

От Nova се заричат, че никога досега в българския ефир не е излъчвано толкова екстремно риалити, колкото ще бъде предстоящият сезон 6 на "Игри на волята". Преди дни от медията потвърдиха информацията, която "Уикенд" публикува по-рано този месец, че са преместили битките на север. Снимките вече не са край Царево, а близо до Шабла, където далеч по-рядко стъпват обикновени хора, тъй като има резервати и зони, контролирани от военните. Там екипът е изградил 3 арени, вместо 2, както в предишните сезони. Освен това участниците са 40, което е с 10 повече в сравнение с конкуренцията от "Островът на 100-те гривни". Те са разделени в общо 5 племена по 8 души. В предишния сезон в риалитито влязоха 33 души, разделени в 4 племена – Амазонки, Гладиатори, Старейшини и Изгубени.

За да конкурират успешно "Островът", в "Игрите" са заложили и на утежняване на и без това трудните битки. Тази година изпитанията щели да са нечовешки, а ситуацията се усложнява още повече и от ужасяващите жеги – температурите това лято са по-високи в сравнение в предишното. Другият ход за поддържането на интереса на публиката е връщане в играта на любими играчи от предишни сезони.

Това започва още миналата година с битки между тях, с които бяха израни състезателите в предстоящ All Stars сезон, който събира ярки образи от предишни издания на шоуто. Не е ясно кога ще бъде излъчен той, но досега място в него са си извоювали общо 6 души: Филип Атанасов – Фифо, класирал се втори в сезон 4, Алекса Ерски, който го победи, Михаела Тодорова от същото издание, "детето-чудо" от втория сезон Джералдин Тодорова, Димитър Морунов от сезон 3 и ултрамаратонецът и ски бегач Андрей Гридин, участвал в олимпиадата в Сочи, който излезе като победител от сезон 3.

Вече е определена датата, в която риалитито ще тръгне в родния ефир – един от най-големите български празници, Съединението, 6 септември. Все още не е ясно кога ще бъде стартът на конкурентното шоу. В едно обаче "Игрите" отстъпват категорично пред "Островът". Това е наградата за победителя. bTV е определила фонд от 300 хиляди лева, докато в Нова от години са се закотвили в сума, която е тройно по-ниска – 100 хиляди.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2213):
05.10.2024 Омъжва се цели осем пъти за седем различни мъже, като има и седем развода
05.10.2024 Турски милионер развежда засукана водеща
05.10.2024 Джъстин Бийбър с шокираща изповед за наркотиците
05.10.2024 Димо: Роди ми се трета дъщеря по време на "Игри на волята"!
05.10.2024 Днешното участие на Анелия по Нова телевизия се оказа тотал щета
05.10.2024 Дъщерята на Глория има нов, крие го
Още новини от Любопитни новини:
Димо: Роди ми се трета дъщеря по време на "Игри на волята"!
Моника Белучи си взе куче от развъдник в Пловдив
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Биляна Гавазова най-после се омъжи


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).