Нова смърт в семейството на Уитни Хюстън

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:59
1719
В началото на седмицата светът се сбогува с още една икона от музикалната династия Хюстън - майката на Уитни, Сиси, която почина на 91-годишна възраст в своя дом в Ню Джърси, предава световната преса.

Кончината й настъпва след дълга битка с болестта на Алцхаймер и бележи края на един значим живот, тясно свързан с историята и наследството на най-успешната американска изпълнителка. Въпреки че Сиси сама по себе си също е музикална легенда, нейното име завинаги ще бъде свързано с невероятната кариера и трагичната съдба на дъщеря й.

 

Уитни си отиде на 48-годишна възраст през 2012 г., оставяйки след себе си непреодолима празнота в световната музика. А сега, 12 години след нейната смърт, Сиси се присъединява към своята дъщеря и внучка си Боби Кристина Браун, която почина през 2015 г.

Приживе Сиси не само бе майка, но и наставник на Уитни. Тя беше тази, която първа разпознава таланта на дъщеря си и й помага да изгради кариера, която остава в историята, като една от най-великите в музикалната индустрия. Общо взето тя посвещава живота си на Уитни и в ранна детска възраст я учи на дисциплина и уважение към музиката. Подобно на Уитни, и Сиси е носителка на награда "Грами" и призната соул и госпел певица.

Загубата на Уитни бе огромен удар за нея и тя никога не се отказа да се бори за благополучието на дъщеря си. Организираше интервенции, настояваше за лечение и често споделяше открито за трудностите, с които се е сблъсквала.

 

В книгата си от 2013 г. Сиси описва дълбоката болка от загубата на Уитни, както и разочарованията, които е изпитвала към хората в живота на дъщеря си, включително и към бившия й съпруг Боби Браун.

Тя винаги е била нейната най-силна опора, а смъртта на матриархата бележи края на една ера за фамилията Хюстън и оставя зад себе си наследство, което продължава да влияе на музикалния свят, пише Дир.бг.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2296):
08.10.2024 Катето Евро в битка със Станислав в кухнята
08.10.2024 Павел раздвои мрежата
08.10.2024 Клои Кардашиян показа порасналия си син
08.10.2024 Благо Джийзъса става водещ на собствено предаване
08.10.2024 Иван и Андрей окончателно - аут от bTV
08.10.2024 Една звезда на 54: Той е носител на куп награди
Още новини от Любопитни новини:
Клои Кардашиян показа порасналия си син
Какво означава усещането за стягане и болка в мускулите на кракат...
Благо Джийзъса става водещ на собствено предаване
Истината за месото във фризера и полезните му свойства – не е тов...
Клюките и интригите не са едно и също нещо
Нов звезден развод?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).