Нова звездна двойка на хоризонта, известен наследник си хвана кака

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:09
2168
Круз Бекъм не е чужд на светлината на прожекторите, тъй като е най-малкият син на една от най-известните двойки в света - Дейвид и Виктория Бекъм. Но тази седмица не известната му фамилия накара всички да говорят - а разцъфтяващият му романс с бразилската певица с германски корени и авторка на песни Джаки Апостел.

Двойката привлече вниманието с дебютната си поява на дългоочакваното ревю на Виктория Бекъм на Седмицата на модата в Париж.

19-годишният начинаещ музикант изглеждаше напълно влюбен в 29-годишната Джаки, докато седяха на първия ред на бляскавото събитие във френската столица, което накара феновете да изпаднат в лудост, докато се опитваха да открият всичко, което могат, за зашеметяващата брюнетка, която изглеждаше, че се вписва напълно перфектно в семейството на Бекъм.

Неоспоримата им химия беше очевидна, тъй като Круз изглеждаше обсебен да е близо до Джаки през цялото шоу, споделяйки сладки, нежни моменти.

Круз беше в елегантен светло син костюм с бяла риза, а любимата му беше избрала бяла сатенена рокля на самата Виктория Бекъм.

Певицата качи снимки с роклята и написа "Най-красивото шоу и най-красивата рокля! Поздравления, Виктория Бекъм!“

Но коя е новата приятелка на Круз Бекъм?

Родена в Сао Пауло, Бразилия, в семейството на майка бразилка и баща германец, Джаки прекарва живота си между две ярки култури, израствайки между Бразилия и Германия и говорейки свободно английски, немски и португалски.

Но талантите и постиженията ѝ в света на музиката са тези, които ѝ спечелват самостоятелно признание. Подобно на известната майка на Круз, Джаки има опит в момичешките групи, макар и в по-малък мащаб. За първи път тя открива гласа си като част от бразилската група Schutz, след което решава да започне самостоятелна кариера.

Дебютното ѝ EP, The Reformation A Side-A Trip on the Relationship, е триумфално, събира над един милион преслушвания и показва способността ѝ да смесва жанрове и лирични стилове без усилие.

Но въпреки ранния успех, истинската страст на Джеки е другаде. През 2022 г. тя взема смелото решение да се оттегли от светлината на прожекторите, обявявайки на последователите си, че повече няма да записва и да прави турнета като солов изпълнител.

Сега Джаки се фокусира върху писането на песни и продуцирането, като прекарва по-голямата част от времето си в студиото, с редовни сесии в легендарното лондонско студио Abbey Road. Каналът ѝ в Instagram е изпъстрен с кадри зад кулисите на нощни звукозаписни сесии и съвместни проекти, които дават възможност на последователите ѝ да надникнат в творческия ѝ процес.

Споделена страст към музиката

Не е изненадващо, че музикалните таланти на Джаки привличат вниманието на Круз, като се имат предвид собствените му амбиции в индустрията.

Съобщава се, че двойката е започнала да се среща през април, като споделената им любов към музиката е голяма част от връзката им. Твърди се, че Круз, който тепърва започва да изследва музикалната си кариера, се вдъхновява от опита и отдадеността на Джаки в занаята.

Младият Бекъм винаги е давал да се разбере за музикалните си стремежи, като в откровено интервю за Harper's Bazaar сподели, че е влюбен в Били Ейлиш и се възхищава на иновативния ѝ подход към музиката. "Тя знае къде съм аз“, казва той дръзко, много преди да срещне Джаки. Сега, изглежда, е намерил някой също толкова страстен в лицето на талантливата певица и авторка на песни, пише Ladyzone.bg.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2129):
01.10.2024 Нана Гладуиш: На мъжа ми му направиха тежка сърдечна операция - оказа ce, че е преживял инфаркт
01.10.2024 Калин Врачански заживя при тъщата си
01.10.2024 Сашка Васева се подлага на иновативен метод на лечение, за да прогледне
01.10.2024 Кейт Уинслет разкри дълго пазена тайна за филма "Титаник"
01.10.2024 Анита на Рачков: Чиста съм пред съвестта си
01.10.2024 Емилия и Слави направиха фурор с новата си песен
Още новини от Любопитни новини:
Почина победител от "Евровизия"
Нана Гладуиш: На мъжа ми му направиха тежка сърдечна операция - о...
Комета приближава Земята
Мария Силвестър с мъка съобщи: Валето си замина
Турбофилмирана лесбийка: Скандал в "Островът на 100-те гривни"
Дяволският мост в Родопите – символ на конфликт между доброто и з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).