Новият месец вещае изненади за зодиите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:40 / 03.06.2024
3351
Началото на юни ни носи много предизвикателства, но и новолуние в знака на зодия Близнаци. Повече за вашата зодия вижте в седмичния хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева за "Аз жената".

Овен

Фактът, че получавате желаните резултати без сериозни усилия не бива да ви демотивира. Напротив, заемете се осъзнато със сложните задачи, които към момента са засилвали вътрешните ви страхове.

Телец

Отговорностите ви ще са повече от обичайните и повече, отколкото сте предполагали. Ще се наложи да се заемете с тях, независимо от желанието ви, така че е за предпочитане да не се противопоставяте. Ако се появят някакви проблеми, то те ще са свързани с документи.

Близнаци

Навлизането на Меркурий в знака ви видимо ще подобри вербалните и адаптивните умения. С един замах ще решите проблемите, с които буквално сте се борили в началото на миналия месец. Няма да се случи много бързо, но ще е някак между другото.

Рак

Периодът ще започне с леки недоразумения, които, за щастие, ще завършат без особени сътресения. Финансовите постъпления ще са редовни, но в различни обеми. Заделяйте резерви от по-големите суми.

Лъв

Успешни ще са проектите, разработвани съвместно със задграничните колеги. Приходите ви ще са в рамките на нормалното. Няма да можете да си позволите жестове на разточителност, но за ежедневните нужди ще ви стигнат.

Дева

Водещата мъдрост в предстоящия период трябва да е: "който е копал лозето, той ще яде гроздето". По друг начин казано, ще се наложи да свършите доста работа и то в различни направления, но няма да е напразно. Насочете усилията си към екипните занимания.

Везни

Преди да обявите работата си за готова, проверявайте я старателно. Правете същото, ако се налага в своята дейност да ползвате резултати от труда на колеги. Както вашите, така и техните грешки може да създадат сериозни неприятности.

Скорпион

Ориентирайте се приоритетно към познати и рутинни задачи. Прилагайте познати методи на работа и ако нищо не ви принуждава, не експериментирайте. Избягвайте неоправданите рискове. Резултатите от тях може да не са катастрофални, но самите вие ще се почувствате изтощени от напрежението.

Виж коментарите (0)

Още по темата (691):
07.09.2024 На 7 септември 5 зодии с много успех и късмет
06.09.2024 Успехът и щастието се усмихват на четири зодии
05.09.2024 Хороскопът за 6 септември е доста интересен
03.09.2024 За три зодии септември вещае нещо много специално
02.09.2024 Късмет и успех за четири зодии днес
01.09.2024 Хороскопът за днес: Сложен ден за някой от нас
Още новини от Любопитни новини:
Дъщерята на Наталия Симеонова ще се надпреварва в "Гласът на Бълг...
Фурията Денислава стана жури на конкурс за миски
В топ форма, ама не съвсем: Иван Христов обра точките на плажа
Учените забелязаха нещо на слънцето, което не са виждали от 23 го...
Нова снимка на Камелия показва колко е пораснал синът й
Миската Моника от "Игри на волята" се оказа изкусна готвачка 


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).