Новият сезон на "Бригада нов дом": Сблъсък с тежки истории

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:41 / 19.01.2024
5629
"Нашето предаване влиза в домовете на хората и затова спряхме снимките по време на пандемията. Сега се завръщаме с нова бригада и други новости, като например кемперът, с който пътуваме из цяла България. Той бе наш офис и спасение в студените дни“ – сподели водещата на предаването "Бригада Нов дом“ Мария Силвестър в "Преди обед“.

"Всъщност най-хубавото нещо след края на снимките бе, че Мария вече не шофира кемпера. Всъщност тя се справяше много добре, но в нас имаше едно усещане, че нещо ще се случи“ – пошегува се новият бригадир Калин Евтимов, познат на зрителите от участието му във "Фермата" 8. 

"Направихме много мащабни ремонти и работихме здраво, защото бяхме мотивирани да направим хората щастливи. С Мария добре се сработихме. Харесвам чувството й за хумор, но не знаех дали е само за пред камера. Впоследствие се оказа, че не мога да й смогна на хумора. Много добър екип направихме и усетихме емоциите на предаването, магията да видиш реакцията на хората. Накрая винаги забравяхме колко сме уморени“ – разказа Калин.

"В 13-те епизода на сезона имахме сблъсък с тежки истории, но и с вдъхновяващи хора, които се борят понякога с болести, не само с финансови проблеми. Различното този път е, че майсторите от бригадата присъстват, когато хората виждат преобразеното си жилище“ – поясни Мария Силвестър.

"Накрая те връхлита експлозия от емоции, с които хората ни се отблагодаряваха. Тръгвахме си със задоволство, макар че това често бе късно през нощта. Най-много ме впечатли, че хората не се отказваха“ – призна Калин Евтимов.

Очакваме с интерес новия сезон на "Бригада Нов дом“, реализиран с участието на много доброволци и дарения от зрители.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6971):
01.10.2024 Ще се превърне ли "Тревожност" в хит?
24.09.2024 Ивайло Захариев: Съпругата ми бе подложена на онлайн тормоз
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Фаталната любов, която пленява сърцето на Мерил Стрийп, но свършва преди да е започнала
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
Още новини от Любопитни новини:
Моника Белучи си взе куче от развъдник в Пловдив
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Биляна Гавазова най-после се омъжи
Пловдивска красавица най-накрая разкри кой я издържа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).