Ново видео на Азис и Деси Слава

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:00 / 18.11.2005
4904
На 19.11., точно в 00:01 часа, Фен ТВ ще завърти премиерно видеото към третият записан и вторият клипиран дует на Азис и Деси Слава- “Казваш, че ме обичаш”. Феновете на двете най-ярки звезди в българският поп-фолк ще видят новият им съвместен проект непосредствено преди премиерата му в “Българският Топ 100”.

“Казваш, че ме обичаш” е римейк на “До тук” - старо парче на Деси Слава, което разгърна хитовият си потенциал далеч преди тя да стартира кариера на самостоятелен изпълнител. Към днешна дата частта на Деси в него е изпята на ромски.

Текстът на песента е благодатен за имиджовата линия, която следва Азис- тази на сексуалните импровизации и “геометричните фигури” в една връзка. “Казваш, че ме обичаш” разказва историята на любовен триъгълник, в който единият от участниците е станал пряк свидетел на изневярата на партньора си. В случая статисти от двата пола в оскъдно облекло партнират на Азис в еротичните снимки. Нежният пол е представен в лицето на Маги Желязкова.

Режисьор не видеото е Николай Нанков, а гримът е поверен на мис Бони. За снимачен терен екипът избра луксозен апартамент.

Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Почина победител от "Евровизия"
Нана Гладуиш: На мъжа ми му направиха тежка сърдечна операция - о...
Комета приближава Земята
Мария Силвестър с мъка съобщи: Валето си замина
Турбофилмирана лесбийка: Скандал в "Островът на 100-те гривни"
Дяволският мост в Родопите – символ на конфликт между доброто и з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).