Новото риалити на Иван и Андрей е готово, Николета прибира огромна сума

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
08:29 / 03.09.2024
9100
Предаването на Николета Лозанова вече е заснето. Сочената за най-сексапилна българка прекара близо месец на гръцкия остров Санторини, където се снимаха кадрите на първото по рода подобно шоу у нас.

В предаване, което е дело на продуцентите Иван и Андрей, ще бъде представен лъскавият живот на НиЛо - по подобие на този на семейство Кардашиян, което е истински хит не само в Америка, но и по света. В шоуто, разбира се, участва и любимият й Ники Михайлов.

Ще бъде показана дъщеря им Борислава, както и първородната рожба на Николета - Никол, която е от Валери Божинов. Лозанова вече се прибра в България. И побърза да се похвали с това. "Обратно в реалността", пише любимата на Ники М. И добавя, че не е очарована от времето през уикенда в България, което бе дъждовно и коренно различно от топлия климат и жегата по гръцкия остров.

Очаква се шоуто за живота на Лозанова да бъде излъчено през следващата година в ефира на една от националните телевизии. Най-вероятно то ще излезе на екран през пролетта. И ще се излъчва няколко месеца. 

Първоначално идеята на продуцентите Иван и Андрей бе да покажат в пълния блясък Николета, докато е бременна. Сочената за най-сексапилна българка и Ники М. трябваше да ходят по лекари пред тв камерите, а бременната звезда щеше да излъчва раждането си по телевизията, да обзавежда бебешка стая и да сменя памперси пред очите на зрителите.

До реализацията на този проект така и не се стигна. Въпреки това шоуто все пак бе заснето, макар и без родилни подробности. Николета ще получи огромен хонорар за изявата си по телевизията. Сумата със сигурност ще бъде рекордна, тъй като всички знаят, че Лозанова се продава скъпо, научи "България Днес".


Виж коментарите (5)

Още по темата (1884):
18.09.2024 Обратите в живота на Венета Райкова валят един след друг
18.09.2024 Венци Мицов: Скъпи чалгари, любимата ви музика отдавна ви е изтрила всички мозъчни гънки!
18.09.2024 Малвина е от Пловдив и успя да надвие мъж в "Игри на волята"
18.09.2024 Известен пластичен хирург от Пловдив: Започнах да отказвам, защото ми дойде в повече
18.09.2024 Ергенът Евгени и Атанас Месечков се събраха
18.09.2024 Невена Цонева и Венелин Венков омъжиха дъщеря си
Още новини от Любопитни новини:
Обратите в живота на Венета Райкова валят един след друг
Жените от тези зодии са най-желани
Венци Мицов: Скъпи чалгари, любимата ви музика отдавна ви е изтри...
Малвина е от Пловдив и успя да надвие мъж в "Игри на волята"
Известен пластичен хирург от Пловдив: Започнах да отказвам, защот...
Звезди застават до Флорина в "Колко ми даваш"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).