Обра точките! В днешно време жените като нея са кът!
Усмихнатата репортерка Анна-Мария Конова показа таланта си на кулинар в "Черешката на тортата“. Тя подари на гостите си запалена камина, топло отношение и палитра от приятни емоции.
Талантливата домакиня, която е завършила международни отношения, но работи в сферата на телевизионната журналистика, избра да събере компанията в семейната вила, където прекарва времето с любимите си хора.
Младата журналистка бе подготвила за гостите си тематично меню с духа на Италия. Тя ги посрещна с класическа салата бурата, включваща чери домати, босилек и сирене бурата и плато от италиански сирена и колбаси. Предястието е типичното за италианците меланцане ала пармиджана, с патладжани, доматен сос и моцарела. Основното ястие наподобяваше поркета. За десерт приготви торта от шоколадови блатове, маскарпоне и плодове.
За използването на пресни подправки Анна-Мария получи голямо "браво“ от всевиждащото око в кухнята – шеф Манчев и стана първият отличник за седмицата.
Не закъсняха и коментарите във Фейсбук относно нейното представяне:
- Поздравления за Анна-Мария! Справи се блестящо и отсрами Нова! В днешно време жените като нея са кът! Дано спечели тази седмица! Успех й желая!
- Прекрасна вечер! Пожелавам им така непринудено и весело да минат и другите вечери! Браво!
- Най-много ми хареса естествената и непринудена домакиня! И естествено, че сготви сама всичко и покани гостите в дома си!