ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Омъжва се цели осем пъти за седем различни мъже, като има и седем развода
©
Любовта и бракът могат да бъдат изключително нетрайни, особено когато става въпрос за връзки на известни хора. Холивудският шампион по разводи е легендарната Елизабет Тейлър. Тя се омъжва цели осем пъти за седем различни мъже, като има и седем развода. Брак номер пет и шест на Тейлър са с екранния ѝ партньор от суперпродукцията "Клеопатра" Ричард Бъртън.

Лиз Тейлър на финала решава, че грешките в интимния ѝ живот може да се дължат на самата нея едва след седмия развод и решава да се кротне. Рекордът на Елизабет Тейлър е изравнен от актрисата с унгарски произход Заза Габор. В смутните години на Втората световна война тя намира време да се омъжи и разведе цели седем пъти.

Рекорди

Рекордите на Елизабет Тейлър и Заза Габор почти са достигнати от популярния телевизионен водещ Лари Кинг. За първи път той се жени, когато е едва на 18 г. Врича се във вярност на ученическата си любов. Младежите претупват церемонията и просто се подписват в общината. Родителите на Лари обаче не били очаровани от изненадващата си снаха. Те притискат младежа още на сутринта след първата брачна нощ и той пуска молба за анулиране на брака.

Това обаче оставя дълбока следа в съзнанието му. Той се жени и развежда общо шест пъти за пет различни жени, като за плеймейтката Ейлин Аткинс се бракува цели два пъти. "Аз съм влюбчив човек. Знам, че съм се женил много пъти, но когато си на 20 г. обичаш по един начин, а съвсем различно е, когато си на 30 или на 40 г.“, казвал той. Жените на Кинг имат малко по-различна истина за него.

Според тях водещият бил изключителен развейпрах, на когото за нищо не можело да се разчита. Той третирал жените като своя собственост, а брака като разрешително да прави каквото си иска. По тази причина съпруга номер две – Анет Кий, не му казва, че е станал баща. Кинг бил прекалено обсебен от себе си и не обръща внимание, че жената, с която се развежда, е бременна. Ражда се Лари-младши, но Кинг разбира за съществуването му едва 30 години по-късно. 

Цели пет развода има зад гърба си сексбомбата от близкото минало Памела Андерсън. Първият ѝ брак се случва на плажа с китариста на "Мотли Крю" Томи Лий. Двамата се познавали едва от четири дни. Майката на Памела разбрала за експресната сватба от статия в сп. People. 

С пет брака и четири развода за общо 67 години се отчита медийният магнат Рупърт Мърдок. Когато за последно се жени за Елена Жукова, Мърдок е прехвърлил достолепните 93 години. Само с три развода може да се похвали Анджелина Джоли, която има навика да се жени за екранните си партньори. Първият ѝ брак е с Джони Милър, когото среща на снимачната площадка на "Хакери". Следва брак и развод с Били Боб Торнтън, с когото снимат през 2000 г., а последният ѝ скандален развод е с Брад Пит, пише "Телеграф". 

Ирония

По ирония на съдбата писателката, която прави милиони от съвети за романтични връзки – Даниел Стийл, в реалния живот се оказва неспособна да поддържа връзка. Тя се развежда цели пет пъти. "Бракът е нещо страхотно, ако можеш да си позволиш да поемеш своята отговорност. За съжаление в реалния живот това не се получава, но въпреки всичко си оставам привърженик на брака", коментира Стийл.

Само с един развод по-малко по сметките си са Франк Синатра, Джоан Колинс и Хали Бери. Те са се развеждали по четири пъти. Четири развода зад гърба си има и режисьорът Джеймс Камерън. За първи път той се жени за обикновено момиче през далечната 1978 г., но Холивуд има разрушително въздействие върху брака му. След първия развод той се жени за филмовата  продуцентка Гейл Ан, с която снима "Терминаторът". Зарязва я, за да се ожени за изпълнителката на главната роля в същия филм - актрисата Линда Хамилтън, с която на свой ред се развежда, за да се ожени за актрисата Сузи Еймис, с която се запознава по време на снимките на "Титаник". "Джим винаги получава това, което иска", коментира Хамилтън.

С четири развода се отчита и актрисата и певица Лайза Минели. Най-дългият ѝ брак продължава седем години. Точно четири развода има и режисьорът Мартин Скорсезе, като само първата му жена няма нищо общо с Холивуд. За първи път Скорсезе се жени, когато е бил 22-годишен студент.

В края на 80-те години на миналия век и началото на 90-те години стените на всички момичешки стаи бяха окичени с плакати на синеок младеж в кожено яке. Том Круз бе най-желаният ерген, а в САЩ тръгва странна мода – момичетата си поръчват плакати, на които е  той, а за снимката на девойката е оставено място с надпис: "Г-жа Круз". Той обаче избира актрисата Мими Роджърс. Скоро обаче се развеждат. Нямат деца. За първи път някой споменава, че семейният живот на Круз е подчинен на сектата на сциентолозите. Той се жени за актрисата Никол Кидман, но и с нея се развежда. После се жени за актрисата Кейти Холмс. Церемонията е изцяло по каноните на сциентологията, но Холмс не издържа на напрежението и се развежда с Круз, който от онзи момент решава повече да не се жени.

Парадокс

Милиардерът Илон Мъск е признал бащинството на 12 деца. Той обаче има едва три брака и то с две различни жени. Той има един провален брак с канадската писателка Джъстин, а на два пъти се е женил за Талула Райли. Според първата жена на Мъск той е разглеждал жените като неодушевени предмети за разплод. "Аз бях първата от безкрайната серия", казва Джъстин в интервю за Marie Claire. Историята за нейния развод с милиардера се превръща в бестселър.


Още по темата: общо новини по темата: 2213
05.10.2024 »
05.10.2024 »
05.10.2024 »
05.10.2024 »
05.10.2024 »
04.10.2024 »
предишна страница [ 1/369 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Лига Европа, сезон 2024/2025
Бури и градушки 2024
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: