ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Основите на стратегиите за спортни залагания
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:37 / 11.10.2023Коментари (0)1005
©
Подходящата система за спортни предвиждания прави разликата между професионалните комарджии и по-неопитните играчи. Възловите мачове от най-интересните първенства са непредсказуеми, но именно работещата стратегия ще ви осигури добър доход в бъдеще. Въпреки това, не очаквайте, че веднага ще започнете да печелите пари. В началото е необходимо да инвестирате своето време в анализ на промяната на коефициентите и политиката на букмейкърите.

Бъдете сигурни, че с времето търпението и усилията ще ви донесат успех. От избраната стратегията зависи каква печалба може да вземете. По-рисковите методи за залагане са предпочитани от по-опитните комарджии. Но дори и те не винаги печелят. Според повечето специалисти, залаганията на опитните играчи достигат успеваемост от 50%-55%. Въпреки това, професионалните комарджии съумяват да извлекат максимума от своите предвиждания.

С използваните методи загубените суми са много по-малки от това, което опитните играчи добавят към сметките си. Има достатъчно информация за различните видове стратегии, подходящи за хазартни игри. Най-важният принцип, който трябва да спазвате при своите залагания, е да не действате импулсивно. В това отношение спортните предвиждания си приличат с покера. Всяка емоция от ваша страна може да ви коства заложената сума. А при серия от неуспехи рискувате да загубите немалко пари.

Трябва да се научите и да наблюдавате цикъла на хазартните игри, ако сте фенове на онлайн хазарта. Можете да си водите статистика за резултатите от мачовете или направените залози от други играчи. Добрата новина е, че различните стратегии са предназначени за широк спектър от потребители. Има четири принципа в залаганията, които могат да предоставят добра основа на вашата игра.

Първият от тях е статистически метод. Той е от изключително важно значение за всеки потребител на хазартни услуги. Благодарение на статистическия метод залагащият може да извлече максимума от своята онлайн игра. Има много начини да направите това, като най-елементарният от тях е да потърсите информация за представянето на отборите от началото на сезона. Така ще добиете по-пълна представа за формата, в която се намират различните тимове, както и възможния изход от предстоящите двубои. Тук на помощ идват и прогнозите, които са достъпни онлайн.

Вторият метод е използването на софтуер. Съществуват различни видове онлайн инструменти, които ще ви помогнат да станете по-добри в своите предвиждания. Използването на специализиран софтуер за спортни мачове ви помага по-бързо и лесно да съпоставите отделните коефициенти, както и да проучите статистиката на отборите. За начало може да използвате елементарна таблица от Excel.

Събирането и анализирането на статистика, както и изчисляването на вероятностите въз основа на данните, е сред основните задачи на всеки опитен комарджия. Въпреки че можете просто да се доверите на интуицията си, наличието на математически модели е по-печелившата стратегия в дългосрочен план. Два от най-често използваните видове анализ са нормално разпределение и разпределение на Поасон.

За да опитате късмета си в онлайн залаганията, трябва да изберете надежден букмейкър. Българските хазартни оператори се славят с качеството на предлаганите услуги. Можете да се уверите в това, като инсталирате специалното sesame мобилно приложение на смартфона си. С него спортните залагания и онлайн казино игрите са още по-достъпни от всякога.

Хазартът е само за пълнолетни – играйте отговорно!







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Лига Европа, сезон 2024/2025
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Пловдив - с най-мръсен въздух в ЕС
Рокади в ДПС
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: