ПИФ и Avon срещу рака на гърдата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
18:52 / 06.09.2006
1682
На 03 септември пред НДК редица звезди от родния шоубизнес се събраха, за да изразят публично съпричастността си към глобалната инициатива на Avon срещу рака на гърдата. Изпълнители от поп, поп-фолк и рок жанровете обединиха артистизъм и индивидуални апели за опазване на женското здраве от най-разпространения вид рак сред нежната половина на човечеството. P.I.F бяха единственият представител от българската ъндърграунд клубна сцена, поканени да свирят за благородната кауза.

Бандата откри шоуто точно в 12.00 ч. с три от емблематичните в дискографията си парчета – „Невидимо дете”, „Всеки ден” и култовата „Приказка”.

Междувременно в музикалния тв ефир у нас се завъртя видеото към втория сингъл от третия студиен проект на групата „Passion In Fact”/2006/ – „Кой си ти”. Клипирането на песента стана наложително, след като тя спечели конкурс на Българското национално радио през есента на 2005.

Половин година след появата на "Passion In Fact" и разпространението му чрез свободен даунлоуд на официалния сайт на групата www.pifbg.com, музикантите работят усилено по неговия наследник. Поредното отроче на Димо и компания ще включва дванадесет, от които четири напълно нови парчета. В него ще намерят място английски версии на четири от най-известните песни от първите два албума на P.I.F. - “Приказка”, “Невидимо дете”, “Сам” и “Цялото небе”.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Мария Силвестър с мъка съобщи: Валето си замина
Турбофилмирана лесбийка: Скандал в "Островът на 100-те гривни"
Дяволският мост в Родопите – символ на конфликт между доброто и з...
Доскорошен кмет използва новия жокер в днешния "Стани богат", тръ...
Обърнете си внимание: Не се фокусираме, просто "скролваме", а тов...
Водещи на bTV се изпокараха в ефир


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).