Папи Ханс обяви, че се жени

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:49 / 10.08.2023
11602
Папи Ханс и любимата му Сара Драгулева се женят днес! Това сподели самият музикант в социалната мрежа. Дали думите му са истина обаче феновете са разколебани. "Днес се женя. И излиза новата песен - "Ненаситна", написа изпълнителят на "Секс".

Според едни по този начин Папи иска да промотира новото си парче. Според други пък Константин Трендафилов, както е истинското име на музиканта, наистина е готов да се врече във вечна вярност на сексапилната си половинка Сара. Музикантът и актрисата са заедно повече от 2 години. Двамата преминаха през няколко раздели по думите на медиите, ала въпреки това любовта им е по-силна от всичко и накрая се събират.

Истината обаче е, че в новото видео на Папи Ханс той и Сара наистина влизат в ролята на младоженци. Музикантът е облечен в елегантен бял костюм, а булката е с традиционната за повода рокля. Над двамата пък летят пачки пари, както се случва на редица сватби. В същото време се оказва, че вторият ерген на България - пианистът Евгени, е ангажиран с парчето на Папи. По какъв точно начин, не става ясно. Ала е видно, че Евгени и певецът са близки приятели.

"Това ще е определението на публиката, веднъж чуят ли песента", казва пианистът за новото парче на изпълнителя "Ненаситна".

Във вторник вечерта пък Папи се появи на втория национален протест под наслов "Няма да мълчим". Редица хора се стекоха по централните места в големите градове, след като наяве изплува чудовищната история с 18-годишната Дебора от Стара Загора, която бе обезобразена с макетното ножче, бита и остригана, припомня Hot Arena.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6968):
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Фаталната любов, която пленява сърцето на Мерил Стрийп, но свършва преди да е започнала
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
07.09.2024 За отмъщение? Джей Ло се появи полугола на премиера
Още новини от Любопитни новини:
Без еквивалент! Джокович запя "Луда по тебе", стана да танцува и ...
Земеделец си тръгна със само 500 лева от "Стани богат". Ники Кънч...
Колорит, адреналин и спиращи дъха "Игри на волята"
Не й личи, че е раждала преди само 6 месеца
Една звезда на 72: Той е боксьор, но печели куп награди като акть...
Сашо Кадиев се събра с бившата си жена


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).