ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Pepe Unchained се оказва интересна алтернатива на другите меме криптовалути, предлага 1000% стейкинг награди
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:18 / 02.07.2024Коментари (0)1210
©
Светът на меме койните е на път да се подобри значително. Pepe Unchained, един нов проект с познатия талисман зелена жаба, се появи, използвайки свой собствен блокчейн от слой 2, специално проектиран за меме токени. Той вече събра над 1,8 милиона долара, като неговата цена ще се повиши още утре.

Този уникален проект има за цел да се справи с недостатъците на съществуващите меме токени, базирани на Ethereum, осигурявайки по-бързи транзакции, по-ниски такси и основа за бъдещо развитие на меме койни.

Проектът също така предоставя атрактивни награди за стейкинг за притежателите на токена му PEPU долара, като текущата годишна доходност надминава впечатляващите 1000%.

Посетете Pepe Unchained

Какво прави Pepe Unchained интересна криптовалута?

Токенът PEPU долара се използва за захранване на транзакции, управление на изпълнителни механизми и стимулиране на участието на потребителите чрез стейкинг. Пасивните награди могат да бъдат спечелени от потребителите, които залагат PEPU долара токени, като по този начин се възползват от предимствата на Point of Stake. Системата от награди насърчава активното ангажиране с притежателите на токени на платформата, за да им позволи да подобряват нейния растеж и стабилност.

Бизнес моделът на Pepe Unchained се основава на използването на блокчейн технология от слой 2 за подобряване на потребителското изживяване и оптимизиране на печалбите. Чрез използването на слой 2 на Ethereum, PEPE Unchained намалява транзакционните разходи и ускорява транзакциите в сравнение с нормалните настройки на слой 1. Тази ефективност води до намалени оперативни разходи и по-високи възнаграждения за инвеститорите, което прави платформата по-привлекателна.

В допълнение, Pepe Unchained включва стратегически план за токеномика, който включва етап на предварителна продажба за улесняване на развитието и наградите на общността. Структурата на разпространение подкрепя растежа и устойчивостта, като същевременно стимулира ранните инвеститори чрез подобрени преимущества, като награди с двойно залагане. По този начин този подход има за цел да създаде силна екосистема, която не само забавлява, но и дава сериозни причини хората да се ангажират с нея.

Като цяло, Pepe Unchained се налага като новаторска платформа, която обединява меме културата с авангардна блокчейн технология, за да привлече активна, жизнена общност и да предложи значителна възвръщаемост чрез своята инфраструктура от слой 2.

Струва ли си да инвестирам в шиткойн като Pepe Unchained?

Освен че води новата златна ера на шиткойните, Pepe Unchained използва модерен блокчейн от слой 2, което обещава да възнагради щедро своите потребители.

В текущата фаза от предпродажба си, PEPU долара се продава на цена от само 0.0081939 долара. Pepe Unchained се очертава като една страхотна възможност за инвестиция, тъй като ви позволява да се възползвате от популярността на меме токените,огромното приложение на слой 2 и предстоящите листинги на борсите. PEPU долара може да поскъпне значително в близкото бъдеще, което представлява рискова възможност с високи потенциални печалби и може да бъде добра дългосрочна инвестиция.

Ниските цени в предпродажбата предоставят страхотна възможност за инвеститорите да се включат отрано в този новаторски проект. Настроенията на пазара и амбициозните планове на Pepe Unchained предполагат интересни времена за този меме токен.

Посетете Pepe Unchained

Как да закупя в няколко стъпки Pe
©
pe Unchained


Ето как можете да закупите Pepe Unchained на текущия етап на предварителна продажба. Процесът е доста лесен и ще отнеме само няколко минути.

Стъпка 1: Настройте съвместим портфейл

След като изберете и инсталирате портфейл, създайте акаунт. Портфейлите със самостоятелна защита не изискват да споделяте лична информация. Просто задайте ПИН код и внимателно запишете личния си ключ – фраза от 12 думи, която трябва да се съхранява на сигурно място. Не забравяйте, че загубата на тази фраза означава загуба на достъп до вашите крипто активи.

Стъпка 2: Финансирайте своя портфейл с крипто

За предварителната продажба на Pepe Unchained приетите криптовалути са ETH, USDT и BNB. Можете да ги закупите директно от портфейла си или да използвате централизирана крипто борса (CEX) като Binance или Coinbase.

Стъпка 3: Свържете портфейла с уебсайта за предварителна продажба

В следващата стъпка отидете на официалния уебсайт за предпродажба на Pepe Unchained. Кликнете върху "Свързване на портфейла“ и ще видите няколко опции. Изберете вашия и го свържете с предварителната продажба на Pepe Unchained.

Стъпка 4: Завършете Pepe Unchained инвестиция за предварителна продажба

Във вашия крипто портфейл изберете криптовалутата, с която да направите транзакцията и въведете сумата, която желаете да размените да размените за PEPU долара токени. Препоръчваме да закупите PEPU долара токени с помощта на Ethereum, за да се възползвате от високите пасивни награди за стейкинг. Сега потвърдете покупката си и ще получите известие на вашето устройство с искане за оторизация за транзакцията.

Посетете Pepe Unchained







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Рокади в ДПС
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Стрелба в София - има починал
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: