Петима пловдивчани атакуват рекордите на Гинес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
13:54 / 29.01.2007
2590
Петима пловдивчани ще участват в извънредното предаване на БТВ “Рекордите в България”. Предаването ще се излъчи на 3 или на 4 март.

Първият от тях е Васил Павлов- собственик на кола, която е със специална изолация със смола. Според него със специална изолация теглото на колата се увеличилo с 25 килограма, но разходът на гориво не се е покачил чувствително. Организаторите заявиха че са получили над 2000 обаждания от цяла България.

Вторият кандидат-рекордьор от Пловдив, който ще бъде сниман от екипа на предаването е Стефчо Автографа- човекът който има автографи от световноизвестни личности акостирали в нашата страна.

Третия е Иван Хисар- собственик на трабант кабрио.

Следващия е Мартин Минков- кондуктор в една от автобусните линии в Пловдив. Постижението на кондуктора е, че той събрал над 20 хиляди автобусни билета.

Петият е Атанас Стойчев - инструктор по боулинг. Организаторите заявиха, че той е успял да нареди 9 боулинг топки една върху друга и да изравни световния рекорд в тази категория. Личният рекорд на Атанас Стойчев до днес е бил 8 боулинг топки една върху друга. Само с 10 опита инструкторът е успял да подобри своя и да изравни световния рекорд като постигна това в последния опит, а боулинг топките се задържаха една върху друга около минута.

Също така авторите на предаването ще съдействат за по-бързо предаване на докумените на участниците в централата на Гинес в Лондон.

Виж коментарите (8)
Още новини от Любопитни новини:
Три дами казаха сбогом на "Игри на волята"
Проф. Рачев с лоша прогноза
Безумно объркване в последния епизод на "Коя е тази песен"
Ясно е какъв хонорар ще получи Димитър Рачков за един сезон на "П...
Ето защо "солта е по-скъпа от златото"
Тази събота най-после ще наруши мълчанието и ще се изповяда


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).