Пиарът на Софка вдигна завесата за "Биг Брадър"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:29 / 12.06.2024
2489
След като неофициално беше разкрит като един от първите участници в Къщата на "Биг Брадър" през септември, Тодореско Неделчев избягва темата в публичното пространство.

В социалната мрежа Тик Ток, където той направи лек коментар по повод евентуалното му влизане в най-известното риалити в цял свят. "Нищо няма да казвам, ще се разбере много скоро дали влизам в "Биг Брадър", отсече многозначително ексцентричният мъж, който не крие хомосексуалността си и дори има култов репортаж с него в "Съдебен спор", в който Жоро Игнатов разплита хумористична гей драма.

Тодореско остава последователите и феновете на "Биг Брадър" да гадаят дали ще влезе през септември в Къщата в Нови хан, но пък показва голяма доза информираност. 

"Все още не са приключили кастингите. Има насрочени дати и през този месец", изтърва се той. Нормално е човекът на Софка да се притеснява за влизането си в "Биг Брадър", защото с повечето участници договорите се подписват в последните дни преди старта. Така, че ако много бие барабана, може и да се размине с тази изява, коментират запознати. Въпреки това Неделчев не крие, че има вътрешна информация за риалитито, което още веднъж потвърждава, че има почти сигурно присъствие в завръщането на "Биг Брадър" в родния национален ефир.

Още преди месеци, когато стана ясно, че се провеждат кастинги за Големия брат се заговори, че предстоящият му сезон ще бъде доста по-различен от обичайните досега и ще се залага предимно на така актуалните в момента инфлуенсъри и влогъри. Форматът обаче няма да мине под шапката на "ВИП“, който по начало си е най-успешен в историята на продукцията в България. Причината е, че въпросните лица, не са толкова популярни за хора над 40.

Вероятно по повод предстоящата си визита в най-известната къща, Тодореско наскоро се похвали с нови корекции върху себе си. С пост в личния си Инстаграм показа на какви процедури се е подложил. Освен корекции на устните, се забелязва интервенция и на челото, като вероятно е слагал ботокс.

Неделчев, определено ще бъде един от най-колоритните участници в Къщата. Зад гърба си той има два неуспешни брака с англичани, а най-сериозната му житейска битка е тази с рака. След химиотерапии и радиотерапии в една от най-добрите клиники в Лондон, днес Тодореско е видимо добре, но тежката му съдба със сигурност би трогнала дори и най-коравите хейтъри. 

"Софи е човекът, който ми даде крила да се боря с тази коварна болест. Преминах през няколко химиотерапии, оплешивях, загубих слуха на едното си ухо, бях скелет и се чувствах парцал“, сподели наскоро през какво е минал пиарът, припомня HotNews.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6802):
27.06.2024 Сузанита с ужасяващо признание, станала жертва на наркотиците, направила и опит за самоубийство
22.06.2024 Любимата на Георги Блажев го зарадва с безценно парти в парка за рождения му ден
21.06.2024 Бившата жена на Джуди Халваджиян се омъжи за друг
20.06.2024 Трогателната история на Мат Лебланк и неговата дъщеря, която преобръща живота му
20.06.2024 Бен и Дженифър почиват разделени
20.06.2024 Свалиха Деси Стоянова и Петър Дочев от екран
Още новини от Любопитни новини:
Любо Киров - милионер, само данъците му са 1,5 млн. лева
Инвестиции ни носят доходи от над 150 хил. лева
Иконата на българското плуване празнува днес 60-годишен юбилей
Как да се справим с насекомите през лятото?
Пластмасовите бутилки предизвикват диабет?
Ваня Щерева за дъщеря си и хвърления флаг на България: Имам много...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).