ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
"Планета клуб" съди Ъпсурт
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:35 / 12.10.2005Коментари (10)8832
©
"Планета клуб" съди "Ъпсурт", съобщиха от заведението. Причината е, че след договорено участие на рапърите в програмата на "Планета клуб", "Ъпсурт" не изпълнили ангажимента си.

Според предварително направената програма на 5 октомври т.г. в "Планета клуб" било планирано музикално участие на рапърите от "Ъпсурт". Поканата към тях била отправена от управителя на "Планета клуб" Емил Коларов. Той провел предварителни разговори, на които с мениджъра на групата Пламен Колев са договорени изискванията на двете страни за предстоящото гостуване на групата в "Планета клуб". Колев предоставил снимки на менажираната от него група за рекламни материали и информационното табло на нощното заведение. На 5 октомври управителят на "Планета клуб" провел телефонен разговор с Колев, на който са направени последни уточнения за предстоящото участие. "Ъпсурт" пристигнали в "Планета клуб" в 20.00 ч. същия ден за проба на микрофоните. Според предварителните уточнения, групата трябвало да дойде отново в заведението в 0.00 ч. и да започне своето изпълнение час след това. Рапърите обаче повече не се появили. Телефонът на техния мениджър бил изключен, а изпълнителите не отговаряли на многобройните позвънявания от "Планета клуб". ПР-ът на групата Биляна Полякова след като била запозната с проблема, обещала да се свърже с изпълнителите и да обясни каква е причината, но малко след това и с нейния телефон нямало връзка. "Така, без предупреждение, без извинения, безцеремонно, нагло и безпардонно ъбсурдните музиканти не се появиха в "Планета клуб". На следващия ден ръководството на заведението направи неколкократни опити да се свърже с групата и нейния мениджър, но всички те бяха безуспешни. До днес, 12 октомври, групата и нейният мениджър не потърсиха "Планета клуб" за извинение или обяснение по случая. Ръководството на "Планета клуб" реши за нанесените морални, материални щети и за пропуснати ползи да търси правата си по съдебен път. "Ъпсурт" ще трябва да заплатят за своето безхаберие и непрофесионализъм. Недоумение буди факта, че точно хората, които възпяха Екстра Нина, Кати и Сашка Васева се оказаха на светлинни години разстояние от техния професионализъм. В 3-годишната история на "Планета клуб", това е първият случай, когато изпълнител не се явява на участие. Единственото, с което "Ъпсурт" могат да се мерят с попфолка /на който посветиха един от своите албуми/ е размера на хонорара, но както става ясно – неоснователно. Явно, когато са записали "Чекай малко", "Ъпсурт" са имали предвид да ги почакаме да пораснат в професионално отношение и се надяваме наистина времето да е малко, за да не пострадат и други клубове", заявяват от "Планета клуб". Информацията е на БГНЕС.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
kiki
на 07.02.2007 г.
0
 
 
nema ko da komentiram te upsurt sa si nai-dobrite !!!,mn im se kefqt vsi4ki i mn gi obicham!
niki
на 22.12.2006 г.
0
 
 
upsurt forever 6e sadat koito iskat i 6e spe4elat 6ot 4algata e tapa i zaluhava muzika palna s ligotii i gluposti samo upsurt
zavinagi_fenka_na_up
на 16.01.2006 г.
0
 
 
awe hora kvi sa teq typi kopelenca 4algadjiiski prostotii ! 6tiali da sudiat upsurt nai velikata grupa v bulgaria teq ne znaqt kvo peqt osven "azise pahni mi otzad" i se radvam 4e pone upsurt sa edni ot horata koito znaqt kvo govoriat awe samo edno moga da kaja ei kopelenca mrusni (4algaririte) ostavete upsurt namira 6oto te sa ne6to a vie ste ni6to ae da vi eba kopeletata !samo upsurt da jiveqt UPSURT EVALA 6APKA SI SVALQM!ei tva e ae uspurt 4 ever!!
k
на 30.12.2005 г.
0
 
 
4algata e podobie na muzika slu6ana ot maloumni ili ot mnogo piqni hora. UPSURT EVALA 6apka vi svalqm!
иван
на 07.12.2005 г.
0
 
 
абсурдна ситуация майна бих казал
iva
на 28.11.2005 г.
0
 
 
mislq 4e ne e redno ot strana na upsurt da se darjat kato malki glezluvziq ne sa tolkova golemi i nezamenimi zvezdi za da se darjat taka. ZA statiqta mislq 4e si e dobre za6to trqbva da e bezpristrastna nali i tozi koito q pishe ima mnemie po vaprosa
Brave
на 23.11.2005 г.
0
 
 
Като изключим емоционалната част както в статията, така и на коментарите, относно стиловете музика, остава факт - не изпълнен ангажимент. Ако е така то групата наистина трябва да си понесе последствията. И аз се чудя на коментиращите кво се правят на естети и културтрегери, като става дума за бизнес. Вероятно никой от тримата дотук не знае как се организира участие, как се разгласява, как се събират почитатели на съответните изпълнители и как после им се обяснява защо тези изпълнители ги няма. Не Ъпсурд ако ще Хора на Ангелите да се издъни, като не спази уговорка пак ще кажа "Как не ги е срам!". Казвам го и сега!
z3x
на 22.10.2005 г.
0
 
 
Присъединявам се към мнението на колегите "коментатори" Статията е ПРИСТРАСТНА. Особено с последните няколко реда размисли и страсти !?!?! Авторчето !@$#!^ жив и зДраВ да си !!!
Teddy-King
на 20.10.2005 г.
0
 
 
Защо когато се пише една новина, тя не е обективна и безпристрастна... Еба си и чалгара дето е писал статията...
Plovdivchanina
на 12.10.2005 г.
0
 
 
Евала на Ъпсурт само така и тая статия е малко пристрасна за информационен сайт ,не мислите ли. Накрая малко ме издразни даже ,аз мога да кажа че няма нищо професионално в тъпите чалгарки и тва е самата истина ходят първо пеят после свирят на private на собственика на заведението ....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Ботев в Лига Европа, сезон 2024/2025
Борба за влияние в Близкия Изток
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да (500) 53%
Не (353) 38%
Не мога да преценя (82) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: