Пловдив посреща уникалното шоу Pasion de Buena Vista

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:21 / 07.03.2009
4690
София и Пловдив посрещат уникалното шоу Pasion de Buena Vista. Този път прочутата музикална школа идва и с танцьорите си. На 11 април кубинците са в Панаирна палата 2 на Пловдив, а на 12 април са в зала "Универсиада" в столицата.

Неслучайно мотото на спектакъла е "Обяснение в любов към Куба", защото ще бъдат представени песни и танци от различни части на Острова на свободата.

Цените на билетите за страстите по "Буена Виста" са между 30 и 50 лв., съобщиха организаторите от "Болкън ентъртейнмънт". Билетите ще бъдат пуснати в продажба във вторник, 10 март, съобщиха оргаизаторите.

„Всички мечтаеха за Куба" - това пише Мигел Барнет преди повече от 20 години. И до днес най-големият карибски остров не е загубил нито частица от магическото си очарование. Куба, едновременно и като държава, и като начин на живот, привлича посетителите си с горещи ритми, салса, ярки цветове, бели плажове, крещяща енергия, захарна тръстика, ром, тютюн.

"Шоуто Pasion de Buena Vista отвежда на истинско пътешествие до перлата на Антилите и нейните хора. С уникален микс от меланхолия и щастие, музика и танц най-големите проблеми се посрещат с карибска уравновесеност и оптимизъм, независимо дали си ученик или тютюнев магнат, възрастна дама или писател. С ритми, които проникват в теб. Мелодии и движения, които те пронизват право в сърцето, артистите на сцената ще запалят огъня на кубинската жажда за живот у зрителите. Куба е вричане в любов към живота, Pasion de Buena Vista е вричане в любов към Куба", пишат критиците.

Продуцентът на шоуто Уве Данбахер среща своята съпруга кубинка Ясира Пласенсия-Родригес, докато работи за филма на Вим Вендерс "Синовете на Буена Виста". Работата се превръща в любов, двамата се женят, ражда им се дъщеря. Безбройните пътувания до родината на жена му и все по-дълбоката връзка с кубинския живот и култура променят Уве завинаги. Той прекарва две години в непрекъснато търсене на най-автентичните, обещаващи и просто най-добрите музиканти и танцьори в страната, от Пинар дел Рио на изток до Баракоа.

Величества в музикалния бизнес като Майда Кастанеда и Антонио Кастро, били на една сцена с легенди като Ибрахим Ферер, Хуан де Маркос Гонзалес и Компай Сегундо, веднага се включват в проекта.

Известният хореограф и танцьор Франсиско Бланко Прада обещава: „Това шоу ще ви отведе до нови измерения на песента и танца. "Pasion de Buena Vista" - това е кубинският живот в най-чиста форма!"

Билети ще могат да се купуват от Билетен център НДК, мрежата на ticketstream.bg,  eventim.bg и Пикадили.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съю...
Жалко! Разводът официално е потвърден от едната страна
Доц. д-р Пламен Кръстев: При застудяване дозите на лекарствата за...
Българинът и компотите в мазата – традиция, и то с много плюсове
Големи стратегии тази вечер в "Игри на волята"
Ясен е първият финалист в "Биг Брадър"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).