Пловдивчани обраха наградите на Яворовите дни в Поморие

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:20 / 27.07.2006
1353
Приключи Националният конкурс за поезия "От заник слънце озарени, алеят морски ширини". Журито в състав Панко Анчев - председател, и членове Лена Левчева и Керана Ангелова присъди първа и втора награда на Димитър Гачев и Светла Караянева от Пловдив. Бяха дадени и две трети награди - на Иван Вълев отново от Пловдив и на Красимир Йорданов от Бургас. Поощрения получиха Бойка Колева от Карнобат, Иван Камбуров от Царево, Ина Иванова от Пловдив и Дачо Господинов от Троян.

Паралелният рецитаторски конкурс по творби на Яворов зарадва с първа награда Елена Андреева от Поморие. Втора и трета награда взеха Саркис Гарабедян от Пловдив и Диана Атанасова от Чирпан. Журираха проф. Андрей Аврамов, Меглена Караламбова и Павел Павлов. Рецитаторите от Чирпан, Варна и Пловдив отнесоха призовете в категорията "Групови рецитали". Информацията е на вестник "Сега".

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Турбофилмирана лесбийка: Скандал в "Островът на 100-те гривни"
Дяволският мост в Родопите – символ на конфликт между доброто и з...
Доскорошен кмет използва новия жокер в днешния "Стани богат", тръ...
Обърнете си внимание: Не се фокусираме, просто "скролваме", а тов...
Водещи на bTV се изпокараха в ефир
10 години се носят на вихъра на любовта


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).