Пловдивчанка на корицата на августовския Плейбой

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
18:41 / 31.07.2006
5443
Новият брой съдържа интервюта с певеца Константин и нашумелия диджей Боб Синклер, както и класация на най-желаните български ергени.

Третата носителка на титлата "Плеймейт България" Николета Лозанова е на корицата на августовския брой на българския "Плейбой", който вече е на пазара.

Фотосесията на 18-годишната пловдивчанка включва бледорозовата кола "Ланча Ипсилон", която тя получи като награда за победата си в националния конкурс на списанието.

На кадрите, дело на Васил Къркеланов, като аксесоар присъства и кошница зелени ябълки - знак, че Николета вече е рекламно лице на новата ароматизирана водка "Флирт".

Списанието отделя четири страници и за обширен фоторепортаж от шоуто "Плеймейт на годината", което се състоя сред римския декор в киноцентъра в Бояна и бе излъчено по Нова телевизия.

В брой 53 има още две големи български фотосесии. Едната от тях е със сестрите Мария и Ралица, които позират "вдън гори тилилейски" пред фотографката Велислава Георгиева.

Дългокраките брюнетки работят като барманки в култовите дискотеки "Лайфхаус" в София" и "Мания" на Слънчев бряг, а първата им гола сесия е пълен контрапункт на типично градския начин на живот, който водят.

С типично летни еротични снимки се представя и сексапилната Надя - откритие на екипа от юнската му командировка в курорта "Елените". Може само да се съжалява, че тя пропусна кастинга за "Плеймейт на годината" - би могла да се представи отлично, коментира по неин адрес главният редактор на списанието Георги Неделчев.

Интервютата в августовския брой са с попфолк певеца Константин, победител в първото българско издание на риалити шоуто за знаменитости "VIP брадър", и с нашумелия френски диджей Боб Синклер, автор на летния денсхит "World Hold o­n".

В специална класация "Най-желаните BG ергени" Патриция Кирилова прави преглед на най-коментираните млади мъже у нас, които все още не са си намерили постоянна спътница в живота.

Ексклузивният репортаж на Ники Кънчев "Записки по футболните въстания" пък разказва за преживяванията и впечатленията на "мистър "Стани богат" по време на световното първенство в Германия това лято.

В секцията "Бъдещи звезди" са представени поредните нови открития на българския "Плейбой" - Мария, Мими и Мануела.

Като безплатно приложение към броя излиза 16-странична книжка "Летните коктейли".

Информацията е на Нетинфо.

Виж коментарите (3)
Още новини от Любопитни новини:
Турбофилмирана лесбийка: Скандал в "Островът на 100-те гривни"
Дяволският мост в Родопите – символ на конфликт между доброто и з...
Доскорошен кмет използва новия жокер в днешния "Стани богат", тръ...
Обърнете си внимание: Не се фокусираме, просто "скролваме", а тов...
Водещи на bTV се изпокараха в ефир
10 години се носят на вихъра на любовта


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).