Пловдивският Леонардо ди Каприо дава уроци по танци на тв водеща

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:20 / 01.02.2006
2002
Пловдивският двойник на Леонардо ди Каприо Димитър Иванов получи предложение да стане личен треньор по танци на тв водеща. 18-годишният танцьор гостува в най-новото предаване на телевизия “Евроком България” – “4+1” в последния ден от месец януари. След като го разпитва надълго и нашироко за танцовите му успехи и постижения, водещата Златка не устоя на изкушението и му предложи да й даде някорко урока по танци, а после да направят специално предаване, в което да покажат резултатите.

Носителят на 11 купи от наши и международни турнири разкри, че през тази година няма да набляга много на танците, а на изучаването на немския език. Причината е, че активно се подготвя за кандидатстване в Кайзерслаутернския университет в Германия по специалностите “Бизнес администрация” и “Икономика”. Въпреки натоварената си програма красавецът ще продължи да поддържа танцовата си форма и дори сподели, че вече е замислил да отвори свой частен клуб по танци. Последната страст на Митко е салсата и е на мнение, че в града по тепетата все още няма истински салса-клуб. И затова той възнамерява да го създаде.

Героят от клипа на фолкзвездата Цветелина “Интернет любов” отскоро шофира спортен “Сааб”. “Той е на татко. Беше го зарязал след като се развали преди няколко години. Обикалях по доста автосервизи из Пловдив и всички майстори вдигаха ръце от него. Затова си навих на пръста сам да го ремонтирам и ето че успях”, разказва с характерната си усмивка чаровника, който тази година е и абитуриент в Руската гимназия. Информацията е на Erogance.net.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Комета приближава Земята
Мария Силвестър с мъка съобщи: Валето си замина
Турбофилмирана лесбийка: Скандал в "Островът на 100-те гривни"
Дяволският мост в Родопите – символ на конфликт между доброто и з...
Доскорошен кмет използва новия жокер в днешния "Стани богат", тръ...
Обърнете си внимание: Не се фокусираме, просто "скролваме", а тов...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).