Почина известен готвач

Автор: ИА Фокус
Коментари (2)
11:12 / 17.06.2024
147180
Джеймс Кент - прочутият готвач зад някои от най-добрите ресторанти в Ню Йорк, почина, съобщи неговата група за ресторанти и хотелиерство в събота.

"С разбито сърце споделяме, че Джеймс Кент почина неочаквано по-рано днес", написа Saga Hospitality Group в публикация в Instagram, обявяваща смъртта на 45-годишния готвач. Кент управляваше някои от най-луксозните ресторанти в Ню Йорк, включително Crown Shy, Overstory и Saga.

"Семейството на Saga Hospitality Group се фокусира върху взаимна подкрепа и най-вече върху Кели, Гавин и Ейвъри, докато скърбим за загубата на Джеймс“, се казва още в публикацията, която споменава съпругата и децата на Кент. Обръщението завършва с послание към последователите да прекарат Деня на бащата с любимите си хора.

Причината за смъртта на Кент не беше разкрита от фирмата или семейството му към момента на публикуването, съобщават от ABC News.

Харисън Гинсбърг - директорът на бара и ръководител на отдела за напитки на групата ресторанти на Кент, също излезна с изявление за смъртта на Кент.

"Благодаря ти за всички спомени, смях, храна и уроци. Винаги съм се възхищавал от това колко подкрепяш моята кариера, бар и индустрия“, написа той.

Джеймс Кент беше готвач, роден в Ню Йорк, чиито ресторанти и барове доминираха на кулинарната сцена и спечелиха множество награди, включително две звезди Мишлен.

Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Изненада в "Игри на волята": Жени надвиха френския командос Венци...
Джизъса се впусна в ново предизвикателство, този път летвата е ви...
Ето какво ви очаква през тази седмица според датата ви на раждане...
Кулинарката Мариела Нордел: Спасих се от пиянство и прелюбодейств...
Повратен момент в живота на фолк певицата Татяна
Имате "бирено коремче"? Не е виновна само бирата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).