Подреждат в изложба детски рисунки, отличени в конкурс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:22 / 09.04.2010
4576
От 19 до 23 април в Детския отдел на НБ "Иван Вазов" може да бъде разгледана изложба от детски рисунки, участвали в конкурс на тема "Моите приятели - животните", обявен от сп. "Изворче", научи Plovdiv24.bg. Той е обявен по повод Международната година на биологичното разнообразие - 2010.

Ще бъдат наградени 31 деца /графика и живопис/. Участниците са на възраст от 4 до 11 години. Една от творбите ще получи специалната награда на журито за вложените от детето умения, творчество и прекрасна живописна техника.

В изложбата ще могат да се видят отличените работи на участниците, между които са 16 възпитаника на Ателие „СевКолорит" /с ръководител Севлия Тодорова/ и 10 деца от Ателие „Съкровища" /с ръководител Мария Петрова/.

В сп. "Изворче" ще бъдат публикувани резултатите от конкурса, а в следващите броеве могат да се видят рисунките на отличилите се и снимки от награждаването. То ще се състои на 19 април от 12.30 часа /и от 17 часа, за децата, които не са могли да присъстват/ .

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
Останала е под пари! Сърби разкриха хонорара на Камелия за купона...
Катето Евро: Каква загуба, той вече не живее при мен!
Семейството на Брус Уилис не знае дали той ще успее да отпразнува...
Какви обикновено са причините, които ни принуждават да продадем а...
Какво ни чака до края на септември според датата на раждане


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).